Lite sömn

Inatt fick jag otroligt lite sömn. Efter att ha pluggat halva dagen typ med Sophia var jag helt slut i huvudet. Så jag såg fram emot att komma hem och bara ta det lugnt. Väl hemma blev det lite film och mys och sen dök Rickard och Emil upp. Det slutade med några groggar för killarnas del och en utgång. Själv stannade jag hemma eftersom jag var trött och sen körde jag hem Sofie och hennes kompisar från deras utekväll mitt i natten. Så inatt har jag inte sovit mer än typ fyra timmar. Jobbigt!

Idag har jag spenderat några timmar till plugg igen och det gick kanon bra. Men efter några timmar med plugget så slutade hjärnan funka så vi bestämde oss för att lägga ner för dagen och kolla på det sista imorgon. Eftersom Robin ska ha bilen imorgon och så, så kommer Sophia till Karlskron istället så ska vi slutföra våra arbeten. Ska bli skönt att få det klart!

Ikväll trodde jag att jag skulle somna snabbt på soffan men jag fastnade i en super dålig film istället. Helt otroligt! Så nu är jag jätte trött och ska krypa ner i sängen för att få en god natts sömn. Imorgon väntr nämligen en slutfinish på plugget, tvättstugan och eventuellt en runda på kvällen till att kika in hos Hanna och Dennis. Spännande!

Godnatt!

/Rebecka

Plugg

Igår bjöds kvällen på besök av Hanna och Dennis vilket var mycket trevligt. Hanna har börjat med Oriflame och hade självklart med sig sen lilla bok som jag gick igenom två gånger och beställde lite små saker för inte så mycket pengar. Bland annat en parfym till Robin. Besöket drog in på nattimmen och jag trodde jag skulle vara skit trött idag. Men det var inte så farligt som tur var.

Imorse medans jag gjorde mig klar för att åka till Sophia för plugg gick Robin och köpte frallor. Mums. Efter en god frukost tillsammans blev det lite tv innan det var dags att bege sig iväg. Robin på fotboll i Emmaboda och till Sophia för plugg. Med många fina ord och blackouts så tog vi oss genom iaf hälften av vad som ska göras. Skönt! Imorgon sätter vi igång igen och försöker köra klart resten så kan vi ta det lugnt på måndag. Hoppas!

Efter fyra timmars plugg åkte jag hem för att hämta upp Robin och försöka få i oss lite mat. Inte världens nyttigaste, pizza. Trots att jag bestämt sagt till Sophia och hennes kille att jag absolut inte skulle äta det idag. Gick ju som det gick med det.

Nu har vi fått lite bseök av Emil och Richard en runda, trevligt. Så vi får väl underhålla dem lite.

Glöm bort dina bekymmer, imorgon är en annan dag!

/Rebecka

Nya handtag

Idag gick jag upp tidigt, redan klockan sju och startade upp säsong tre av The Hills. Kan verkligen inte sluta kolla på det. Just nu händer det så mycket i det också så man vill bara kolla vidare och se alla intriger och galenskaper. Men snart är den säsongen slut och då vill jag ha fyran till hands men det blir det inget av förrän i maj när den kommer ut. Tusan!

Hämtade upp mina syskon en runda idag också så gjorde vi lite fruktsallad och umgicks. Så dök Hanna upp också och ville ha lite hjälp med att välja tapeter, men jag vet inte om vi blev klokare av det. Det fanns så himla många att välja på. Glad att det inte är jag som ska ha nya tapeter för jag hade inte kunnat välja.

Nu har Robin och jag ätit lite middag och även varit och inskaffat oss nya handtag till våra köksluckor och lådor. Dock hade dem inte så att det räckte till alla våra luckor och lådor men de skulle beställa in fler, så de kommer in i nästa vecka. Men det blev himla mycket bättre med desa än dem andra gamla fula trähandtagen. Nu ser det nästan nytt ut. Nu väntar vi bara in besked om när vi ska få nya golv i kök och hall och vitvaror i köket. Längtar!

Dags för lite kvällsmys, får se om vi får besök också.

/Rebecka

Lunch på stan

En trevlig dag på stan med Carin. Det blev lunch på PM och en liten shopping tur. Pengarna kom ju idag så vi var bara tvungna att köpa varsin väska. Eller tvungna var vi kanske inte men det bara blev så. Är man väskälskar så är det lätt hänt.

Har även ägnat lite tid till min diagnos som lades ut på Its idag. Den kändes inte jätte tung men den behöver all tid den kan få. Så imorgon är det bara att sätta igång med den igen. Sen ska jag träffa Sophia på lördag och disskutera den lite med henne och se om vi har fattat lika eller om vi är helt ute och cyklar.

Passade på att kolla på säsong två av The Hills idag också eftersom Hanna redan hunnit igenom ettan och ville ha tvåa redan. Hon är snabb hon. Nu blir det väl att lämna över ettan till Sis Evelina gissar jag. En bra serie som jag bara älskar på grund av alla intriger. Den där Spencer klarar jag dock inte av. Men men, lifes not always what you want it to be!

Nu blir det lite film sen ska jag krypa ner i sängen med mitt hjärta!

/Rebecka

Onsdag

Kan inte göra annat än att skratta idag. Det var så roligt att komma ner till Ronneby idag och bli bemött av en föreläsare som fått klagomål av de äldsta eller kanske de yngsta till sättet om att det småpratas mycket under föreläsningarna. Säga vad ni vill om det. Ja vi fick oss alla i klassen ett gott skratt. Vi läser ju tillsammans med ett gäng som läser kursen som fristående vilket innebär att de inte är medvetna om hur vår klass funkar i vanliga fall. Så de är inte vana vid hur vi är under föreläsningar, vi har genom hela tiden så här långt kunnat skratta och skämta oss genom våra kurser och föreläsningar. Vi har roligt ihop liksom. Då det är sorgligt att folk ska komma och gnälla så att man inte ska få fråga grannen bredvid om det är något som man inte förstår. Ska man sitta där som ett frågetecken och inte förstå något alls eller ska man strunta i präktiga människor och fråga så att man hänger med och fattar? Jag förlitar mig till det sista och tycker det är självklart att man lite enkelt och tyst, som vi gör och alltid gjort i vår klass, frågar sin granne om man inte förstår. Jag är där för min vinning och frågar om jag måste så att jag inte halkar efter!

/Rebecka

Mind your own buisness...

Snart dags att bege sig till Ronneby för lektion mellan 15 och 17. Riktigt drygt att ha en sådan sen lektion. Men det ger mig tillfälle att gå igenom powerpointen inför lektionen så att jag har lite kött på benen när jag kommer dit. Då kanske jag kan hänga med lite bättre under föreläsningen som säkerligen kommer gå lika streesigt fram som vanligt.

Mind your own buisness! Måste du störa dig så på allt och alla? Måste du ta åt dig så hårt av vad andra skriver och tycker? Måste du kommentera allt som alla säger och gör? Kan du inte bara sköta dig själv och ditt liv? Kan du inte vara glad och glädjas åt andra? Är du så svag och så avundsjuk på andrs liv? Känner du dig träffad? BRA!

Har kommit fram till att när man är arg och ledsen så vräker man ur sig en massa dumma saker och en massa skit som man egentligen inte menar men som just då känns bra att få ur sig. Jag vet att det finns många av denna sorten där ute och ibland ska man bara stänga igen sin stor mun, men det är inte alltid så lätt. Men vi vet att när det väl kommer till kritan sen så inser man att allt man sagt inte var menat och att det var super dumt. MEn om det är riktig kärlek och vänskap så tar man sig genom det och löser det. För det är vad riktig kärlek och vänskap handlar om. Att förlåta och inte älta genom hela livet!

<3Robin<3

/Rebecka

Slappat

Slappat och sovit typ hela dagen. Vaknade först vid halv elva idag och var jätte trött men kände att det ändå var dags att gå upp för att inte sova bort hela dagen. Gick upp och la mig på soffan istället med lite frukost. Kollade på tv och fortsatte att leta efter en liten valp som kan förgylla min och Robins vardag lite extra. Hittade några sötnosar men en del är lite dyra och andra är lite långt borta. Men vi får se hur det går. Är jätte sugen iaf på att skaffa en liten valp.

Först vid strax efter fyra idag när Robin kom hem vaknade jag till liv av att ta mig en dusch och gå för att handla lite fika till våra gäster som skulle komma förbi en runda, Hanna och Dennis. Snart är det dags för dem att få sin lägenhetsnyckel och då ska de börja tapetsera om lägenheten. Gissar att vi kommer att få hjälpa dem lite eftersom de hjälpt oss vid varje flytt som vi gjort. Men det är klart vi ställer upp. Det handlar ju om att ge och ta och visa sig på det viset som man vill att vänner ska visa sig tillbaka. Med andra ord ställa upp!

Det blev ett trevligt avslut på kvällen iaf med ett trevligt besök och lite hjälp med att kolla sötnosar på nätet. Nu ska jag krypa ner hos min älskling och kramas lite. Godnatt!

/Rebecka

Söndag

Idag har jag varit riktigt trött. Hela förmiddagen ägnades åt att kolla på första säsongen av The Hills som jga köpte i Ullared igår. Köpte de tre första säsongerna. Tycker de tär ett bra program så jag tog mig genom hela första säsongen. Passade också på att plocka in alla saker som vi köpte igår och ställa undan allt på sin plats. Spelen i bokhyllan, kläderna i garderoben, filmerna i hyllan och kropps- och ansiktsvården på toan. Ja allt är på sin plats nu.

Har också ägnat lite av dagen åt att kolla på hundvalpar och ringt på en annons. Tyvärr var den tingad så det blev inget med det. Bara att leta vidare tills vi hittar en som passar oss och som vi känner riktigt wow för. Är verkligen jätte sugen på en hund.

Nu blir det snart mys till en film och sedan läggdags. Är ganska trött efter denna helgen, många timmar i bil, lite sömn och mycket gång på Gekås. Men helgen har varit toppen!

/Rebecka

Hemkommen

Så var man hemkommen från Ullared. Himmel och pannkaka vilket väder det blev på väg upp igår. Helt galet vad det snöade. Men efter fyra timmar bakom plogbilar och annat jäkelskap kom vi äntligen fram. Riktigt skönt. Det blev en kväll fylld av kortspel och gotte tillsammans med Robin, Jenny och hennes norrman Robin. DEssutom kom Hanna och Dennis förbi oss en runda, de bodde några stugor bort.

När vi vaknade upp för vår efterlängtade shopping fick vi oss lite att göra. Försöka komma ut med bilen som blivit duktigt insnöad under natten. Men väl kom vi loss och ett tomt Gekås väntade oss. Aldrig sett så lite folk där. Men skönt var det för man slapp slåss med alla galningar med sina vagnar.

Handlade en hal del dock inte så mycket kläder som jga ahde hoppats på. Det var ont om tjejplagg denna gången som dög åt mig. Men till Robin kunde jag plockat ned för flera tusenlappar för killkläder fanns det gott om. Tur att han stoppade mig lite. Passade på att kolla in skoshoppen mitt emot också och hittade mig ett par fina skor till sommaren. Toppen!

Ja hemma nu iaf vilket gick mycket fortare än upp trots all snö som kom inatt. Skönt att vara hemma och nu får vi se vad kvällen har att bjuda på. Nöjd med mina köp iaf!

/Rebecka

Ullared here we come!

Puh säger jag bara. Har hunnit med ganska mycket idag. Jag har diskat upp lite, med hjälp av Sis. Jag har städat, med andra ord dammsugat och dammat. Orkade inte torka golvet. Det är så rent ändå. Så har jag ätit lunch med Sis och pappa och pappa hämtade även alla papper på min bil och nyckeln. Så nu är jag av med den. Känns konstigt. Min lilla Bettan! Nu försvinner hon, men jag har bilder på henne så att jag minns henne i livet iaf. (Skrattar)

Har också hunnit med att handla lite till vår lilla resa vi ska göra i eftermiddag. Lite fruktsallad och frallor. Mums. För när Robin slutar bär det av mot Ullared. Ska plocka upp Jenny och hennes norske Robin på vägen också för de ringde idag och vill hänga på. Så i eftermiddag bär det av till Ullared, längtar så!

Har suttit på blocket en runda idag också eller väldigt mycket faktiskt. Har tittat på små söta hundar. Vill så gärna ha en men det dröjer nog innan vi skaffar oss en. Vi ska känna att vi verkligen ha tid för det och att vi verkligen vill. Man kan inte ångra sig i efterhand utan man måste vara säker och seriös vid ett hundköp. Dessutom måste vi komma överens om vad vi vill ha för hund. Just nu är vi det inte. Robin vill ha en större hund och jag vill ha en mindre hund. Men jag får flirta lite med Robin så kanske det blir en mellan iaf och ingen jätte. Det löser sig nog innan det är dags.

Nu är det dags att kolla så man har fått ihop allt innan det är dags att åka. Kolla så påslakan och sånt är med. Åh det ska bli så trevligt och mysigt. Ser verkligen fram emot denna resan. Ska bli toppen att komam iväg lite. Hoppas bara att vädret inte blir så pass illa som det varnas för. Hoppas på det bästa! Hör av mig till nära och kära under resan så ni vet att allt är okej.

/Rebecka

Syskondag

Orkade knappt stiga upp imorse. Men tog mig i kragen och gick upp iaf efter att ha dragit mig i sängen en kvart. Gjorde mig en god fruktsallad, som jag näst intill lever på för det är så gott, satte mig vid min tv och kopplade av.

Sen kom Sis Evelina och hjälpte mig med lite saker och körde mig till Oskarsvärn så jag kunde hämta volvon där. Väl framme så funkar inte dosan till bilen så jag får ringa Robin som tur som det är befinner sig där och kommer med den andra nyckeln som funkar.

När jag väl kommit in i bilen åkte vi till Maxi och köpte frallor jag och Evelina till våra söta småsyskon, Viktor och Emma. Det var super gott! Passade på att kela lite med mina vovvar Annie och Elsa också innan jag åkte hem igen för att förbereda lite middag. Men hoppsan det har jag inte gjort, Oops!

Imorgon bär det av till Ullared och förhoppningsvis blir jag av med min bil innan dess. Hoppas hoppas! Längtar så till Ullared, ska bli mysigt att bo i stuga och gå och shoppa en massa på lördag. Det är livet! Var super längesedan jag var där nu. Hoppas jag hittar massa nödvändigheter.

/Rebecka

Vilken dag!

Började dagen klockan sju imorse med god frukost i lugn och ro tillsammans med tidningen. Härligt! Sen gjorde jag mig iordning eftersom jag skulle ner och möta Sophia vid kvart över nio i Ronneby för att gå igenom våra anteckningar inför dagens seminarie. Men eftersom jag hade gjort mig iordning och hade gott om tid kvar på mig så bestämde jag mig för att flytta min bil till en annan parkeringsplats för att inte riskera några böter. Det gick alldeles galant och utan problem. Hade fortfarande då ett bra tag på mig innan jag behövde vara i Ronneby så jag gjorde mig en fruktsallad att ta med till skolan. Gott! Mitt i min fruktskalning ringer Affe om min bil, den ska ju säljas/skrotas. Eftersom pappa hade en möjlig köpare ringde jag upp honom och sa att killen fick bilen för priset han erbjudit, trots ett riktigt skambud. Men eftersom vi inte hört av honom blir det nog inget av det så Bettan körs nog till skroten i slutet på veckan. Min lilla pingla hon har varit med ett tag och levt livet. Härliga minnen!

Jaha så till slut var det dags att ta sig till skoaln vilket fick bli Robins bil idag eftersom jag missade tåget när jag sprang runt i telefon samtidigt som jga försökte göra min fruktsallad. Ja det gick ju bra att ta sig iväg emd den bilen, eller inte. Satt fast och tog mig inte loss själv. Försökte gunga mig loss men lyckades inte. Fick tag på Affe som tillsammans med sin arbetskamrat körde in och hjlpte mig. Tänk att där hade jag försökt i en halvtimme och så kommer de och lyckas på tre minuter. Pinsamt!

Iaf bar det äntligen av till Ronneby och vi hann gå igenom lite iaf. Trots det lilla vi hann så gick iaf både föreläsningen och seminariet bra idag. Men jisses vad folk kan vara tråkiga! Väl hemma igen och har ätit middag och varit iväg en liten runda för att spana och handla lite. Nu blir det lite tv-mys resten av kvällen, härligt!

/Rebecka

Inte på topp

Vaknade upp imorse av att Robins jobbtelefon "pep". Ett sms från hans arbetskamrat som stod och väntade på honom utanför. Visade sig att klockan då var 06.37 och Robin borde borde ha gått hemifrån typ tio minuter innan dess. Den händelse kom av att Robins privata mobil som han ställt klockan på inte ringde av någon anledning. Antagligen har han själv av någon anledning stängt av larmet eller så råkade kanske Dennis göra det utan vetskap igår när han kollade på den. Men det spelar ingen roll för Robin flög upp ur sängen och jag med för att hjälpa honom att komma iväg till jobbet lite snabbt.

Då jag inte kunde somna om åt jag frukost och kollade lite på tv, inte för att det var något bra men ändå. EFter frukosten fick jag så himla ont i magen, riktig magknip så jag fick skicka iväg ett sms till Sophia, min klasskamrat, att jga inte orkade åka ner till Ronneby idag för att jag inte mådde så bra. Lyckades somna om och sov till elva. Kände mig lite bättre när jag vaknade så då kollade jag lite på tv och piggnade till lite till så jag orkade plugga lite. Så lite plugg har jag fått gjort iaf trots att jag inte varit på topp idag. Känns bra.

Dock efter en dusch fick jag ont i huvudet och nu börjar jag känna mig lite trött och dåsig. Men har iaf fått i mig lite mat nu och det blir soffan resten av kvällen nu för att vila upp mig inför morgondagen för då är det dags för föreläsning och seminarie i Ronneby. Men det är imorgon det. Nu ska jag gräva ner mig på soffan.

Glöm bort dina bekymmer, imorgon är en ny dag!

/Rebecka

Måndag

Idag har varit en sån där dag när det inte är någon föreläsning och då måste jag hitta på en massa för att dagen ska gå. Så idag har jag ägnat min dag åt att tvätta lite och diska upp i köket. Jag har också varit uppe på banken och satt in mina pengar vilket var på tiden. Dessutom har jag pluggat lite, tro det eller ej. Men det är ju seminarie på onsdag och då måste man förebereda sig inför det så man kan säga något om någon skulle fråga mig. Dessutom var jag och handlade med Robin när han slutade och sen har han lagat pannkakor till oss idag. Det var verkligen super gott. Kan inte minnas när jag sist åt pannkakor. Mmm

Nu är Hanna och Dennis på väg hit med min lilla kompis Bambam. De skulle köpa fika på vägen, mums. Så det blir trevligt sällskap idag med. Trevligt sällskap nästan varje dag nu senaste veckan. Det gillar vi!

På torsdag kommer Jennys norrman, Robin, ner igen så i helgen skulle vi antagligen hitta på något. Trevligt. Dessutom åker jag och min Robin till Ullared över dagen på lördag där vi även ska möta upp Hanna och Dennis som åker dit över hela helgen med Dennis familj. Jag längtar så!

Nu är det dags att stänga ner eftersom vi strax får besök, fint besök!

/Rebecka

Alla hjärtans dag

Vaknade imorse och fick en present av Robin, en berlock till armband. Det är en nyckelpiga med rosa stenar på, passar mig perfekt eftersom jag gillar rosa oerhört mycket. Kollar man garderoben så består den till störsten delen av rosa och svart så. Iaf så fick jag som sagt den fina presenten och sedan gick vi upp och åt frukost tillsammans. Vid lunch tid begav sig Robin till Rosenholm för att spela träningsmatch mot Rödeby. Eftersom jag itne ville stå ute och frysa så gjorde jag mig iordning och tog mig dit lagom till matchstart, nästan. Det blev vinst med 2-1. Toppen!

Efter matchen var vi hembjudna på middag hos min mamma, Eva som för övrigt har 12 årig bröllopsdag idag med Affe, min styvpappa. Dessutom är det också tolv år sedan min yngsta syster Emma döptes. Himmel vad tiden går. Ja middag var det iaf och alla var samlade, Mamma Affe Viktor Emma Evelina och Markus, samt Robin och jag. Stek med potatis och gräddsås och till efterrätt blev det persikohalvor och glass. Kanon gott, tack familjen!

Efter middagsbesöket begav vi oss mot staden igen eftersom vi hade bokat bio till idag. Snabba cash, personligen tycker jag att den till en början var lite rörig och jga kom inte riktigt in i den och dessutom hade den konstigt slut. Annars var den helt okej. Dagen har varit kanon, trevlig och mysig tillsammans med människor som betyder massor för mig.  Kan inte bli bättre. Eller jo, lite kvälls mys nu på soffan tills det är dags att dra sig tillbaka. Myspys!

Kan man avsluta bättre än att önska alla att de haft en bra alla hjärtans dag!

/Rebecka

Drygt...

Idag har jag verkligen inte varit på något topp humör precis. Har varit så uttråkad i stort sett hela dagen. Riktigt tråkigt. Först vid fyra hittade vi på något att göra, innan dess satt vi bara hemma förutom Robin som tog en runda på stan med Andreas och köpte fotbollsskor. Iaf så åkte vi hem till Jenny, Robins äldre syster, och besökte henne en liten runda. Där satt hon också i sin ensamhet och gjorde inte heller allt för mycket. Så plötsligt när vi var på besök hos henne fick Robin för sig att ringa sin mor, Ita, för att flirta in sig på lite middag. Som vanligt lyckades han och det blev middag där ikväll. Nu sitter vi här hemma igen framför en film som inte är allt för bra, men bättre än att sova eller göra inget alls. Men andra ord kan jag kort beskriva min dag som lite smått dötråkig, förutom besöken hos släktingarna Persson.

Nu kom två puckon och PLINGADE på dörren som idioter, vilka om inte Andreas och Rickard. Man fattar direkt att det är dem. Aspackade och jätte dryga. Undra hur länge de tänker vara här. Jag som njöt av en lugn stund. Jaja vad gör man.

Trött!

/Rebecka

Trevliga fredag

Så har fredagen gått och nu återstår bara lördag coh söndag denna veckan. Dagen har ägnats tillsammans med Robin som varit jourledig idag, vilket jag tycker är toppen då jag annars skulle gått ensam hela dagen. Vaknade upp imorse av att Robin väckte mig för att fråga om jag ville ha frallor till frukost. Självklart! Efter en god frallfrukost tillsammans började vi plocka och städa lite smått. Vi skulle ju få gäster. Efter lite städning var det dags att tvätta bilen som skulle ut på blocket och handla lite mat inför kvällen.

Allt var klart och klocka var bara ett på dagen och i väntan på gästerna blev det en liten lur på soffan och lite Wii spelande. Så dök gästerna upp, Hanna och Denns, dock utan lilla voven Bambam. Han behövde vara hemma hos sin mamma och mormor för att leka av sig för att kunna soffa inatt så att Hanna och Dennis också får sova. Middagen, tacos, var toppen god och let´s dance hängde vi väl inte riktigt med i då det blev mest prat till slut. Men vad gör väl det.

Tråkigt nog hittade Dennis på att han skulle logga inte på facebook och där lärde han Robin hur Maffiawars fungerar. STOR suck! Så de senaste två timmarna har Hanna och jag fått kolla på film medan de där söta nötterna spelat Maffia. En trevlig kväll med trevlig sällskap blev det iaf av fredags kvällen och jag är nöjd, mätt och belåten. Kan det bli bättre?

Nu är det dags för sängen, see you tomorrow!

/Rebecka

Velande jag

Idag blev det en runda på stan med Sis. Hittade lite småprylar och även lite presenter. Var och kollade på den där väskan som jga funderat över i en månad nu men det blev inget köp idag heller. Sis sa till mig att jag nog inte är riktigt säker på att jag vill ha den om jag velar så som jag gör. Hon har antagligen rätt.

Robin kom hem vid lunchtid idag så vi har spenderat dagen tillsammans på soffan. Supermysigt. Passade även på att boka en bio till Alla <3 Dag, så nu ska vi bara se till att försöka boka in en middag också. Längtar redan så till söndag. Ska bli jätte mysigt!

Dock blev det ingen tid för några studier idag men jag tar igen det en stund imorgon och eventuellt i början på nästa vecka också. Det löser sig alltid med att komma ikapp på ett eller annat sätt. Om inte så har jag bara mig själv att skylla, tyvärr.

Imorgon har Robin tagit ledigt efter sin jourvecka, så då får vi en heldag tillsammans. Underbart!

/Rebecka

En klump som landat

Så var ännu en dag avklarad och den innehöll tro det eller ej en föreläsning. Ja det är knappt så jag själv tror det är sant. Det känns som om man varit hemma i en evighet sedan senaste föreläsningen. Måste säga att jag verkligen tycker det är drygt att bara ha en föreläsning i veckan. Det blir liksom lite smått tradigt och ensamt att gå hemma hela dagarna. Det blir liksom så att till slut har man gjort allt och då blir det bara slöslapp på soffan. Jag menar man diskar och bäddar rent och man tvättar och städar. Men det hinner man ju med på en dag sen har man fyra dagar till i veckan som man måste fördriva tiden med. Det är ju inte så precis att det är superskoj att plocka fram böckerna så det gör man ju bara när det verkligen är brist på annat att göra. Nej en föreläsning till i veckan hade varit skönt för att fördriva tiden lite.

Dessutom är kursen inte särskillt bra eller rolig, antar att den är tråkig för att den är dålig. Känns osm vi springer igenom alla föreläsningar och det gör att man inte hinner med riktigt och därför förstår man itne riktigt heller vad människan pratar om. Tycker bara att skolan just nu är tråkig och jobbig och önskar att jag jobbade istället. Så till er som sa att jöken är en rolig kurs, pyttsan heller. Jätte tråkig!

Iaf så har jag ikväll tagit mig i kragen efter föreläsning och plockat fram mina böcker för att läsa ikapp lite, inte särskillt skoj men det var nödvändigt. Har en hel del kvar att läsa men det har jag mig själv att skylla. Ikväll passade det utmärkt att läsa också eftersom Robin är på VA-dagarna i Ronneby och inte kommer hem förrän imorgon. Gissar att han har det bra på Brunnen, de skulle ju ha underhållning och sånt ikväll också. Hörde av honom för en stund sedan och det verkade vara helt okej där borta. Saknar honom lite mycket men det är bara för jag tycker om honom så mycket.

Idag känner jag mig på lite bättre humör än vanligt. Antagligen för att en stridsyxa grävts ner. Det känns riktigt bra och det var verkligen på tiden. Nu vet jag att allt är lugnt och glömt. Kanon! Ja det har helt enkelt vair en bra dag och jag mår toppen trots att Robin ska sova borta inatt. Kommer antagligen sakna honom bredvid mig sen när det är dags att sova men jag ska försöka genomlida natten. Nehe nu tror jag allt att både böcker och tv lockar mig lite så jag säger hej så länge!

/Rebecka

En trevlig dag

Tänkte ta och skriva om min dag som gått lite. Till en början så lyckades jag somna inatt iaf efter två timmar men dock har jag fortfarande otroligt ont i min höft och nu har den andra också tagit på sig lite värk. Men precis när jag somnat så vaknade jga av Robins väckarklocka, men inget att hänga upp sig. Han måste ju till jobbet och för mig var det bara att försöka somna om igen vilket jag lyckades med. Vad det gäller värken i mina höfter så är jag nästan helt säker på att det är träningsvärk som jag "drabbats" av. Så det är ju inget allvarligt precis, det går över med mera träning. Så det är bara att fortsätta med min träning och motion. Det ger faktiskt resultat vilket gör mig peppad till att fortsätta träna och motionera.

När jag sedan vaknade imorse och kände mig något sådär utvilad så var det dags att göra frukost vilken jag avnjöt i soffan framför tv:n. Efter frukosten var det bara till att göra sig iordning och diska undan lite i köket. För vid halv två kom syrran, Evelina, för att följa med mig och slänga alla sopor och för att handla. Handlalistan var väldigt lång och innehöll massa tunga varor därför hade jag bett henne om hjälp kvällen innan. Så då bar det iväg till Maxi och vagnen fylldes, så nu är frysen och kylen full av mat så det räcker till ett helt kompani.

Passade även på att åka bort till Blomsterlandet när jag ändå hade min hjälp med mig för att inhandla en ny blomma till sovrummet då den ena hade dött. Dock blev det inte bara den där blomman utan även lite ljus och en bukett tulpaner till Robin, för att jag tycker om honom så mycket. På Blomsterlandet stötte vi även på Hanna som gör sin Apu där just nu. Hon stod i en liten vrå och gjorde dekorationer. Trevligt att se henne i aktion. Samtidigt som jag köpte blommor skickar Robin sms om att han måste jobba över vilket inte var jätte glädjande men vad ska man göra åt det. Måste man så måste man.

På vägen hem plockade vi upp Evelina´s lilla Markus som hjälpte oss med alla varor så att vi slapp gå flera gånger. Väl hemma var det bara till att plocka fram fryspåsarna och börja frysa in maten i middagsportioner. En roande stunde tillsammans med Evelina och Markus som passade på att äta några pepparkakor och balerina också. Maten infrusen och Robin var på väg hem. Dags att börja med maten, som idag blev ris och kycklinggryta.

Ikväll fick vi lite besök av Hanna och Dennis också samt deras lilla vovve BamBam. Dock skulle Robin åka och träna så jag fick vara ensam värd ikväll. Men det gjorde inget vi hade trevligt ändå. Usch tycker lite synd om Robin som tränar såhär sent när det är så kallt, dessutom är det utomhusträning. Fy så kallt. Trevliga samtalsämnen med Hanna och Dennis iaf och snart är det dags för dem att få sin nyckel till lägenheten. Ska bli toppen att dem flyttar in till stan så vi får ett kort gångavstånd till varandra och kan ses oftare.

Nehe nu kommer snart Robin hem så jag funderar på om jag skulle göra mig iordning och gå och lägga mig snart. Det är ju en dag imorgon också och då är det dags för föreläsning igen. Tycker det är drygt med en i veckan men vad ska jag göra åt saken. Finns inte så många alternativ.

Natti natti /Rebecka

Första inlägget

Fick något för mig såhär mitt i natten. Tänkte att jag skulle börja blogga lite. Mitt namn är Rebecka, 20 år och kommer från Karlskrona. Mitt första inlägg blir antagligen inte särskilt långt då jag inte är den som kommer igång med att skriva så snabbt. Anledningen till att starta en blogg var för att jag just inatt inte kunde sova pga en höft som gör så fruktansvärt ont. Ska jag vara ärlig så vet jag inte ens vad jag gjort för att drabbas av det. Möjligtvis skulle det kunna vara lite träningsvärk efter mitt lilla träningspass som jag var så duktig och körde själv här hemma idag. Då jag går hemma en större del av dagarna blir det lätt att dagarna bara blir så tråkiga att man måste få lite fixa ideer för sig och en av dessa var ett mindre träningspass.

En del undrar säkert varför jag går hemma en större del av mina dagar, anledningen är att jag precis börjat läsa på högskolan, BTH, där jag läser ekonomprogrammet. Har precis klarat av en termin och gett mig in på min andra. Bra av mig bara fem terminer kvar. Just nu läser jag jöken som är juridik för er som inte har koll. Kursen innebär en föerläsning i veckan och sedan går jag bara och dräller. Önskar vissa dagar och stunder att vi hade åtminstone en föreläsning till i veckan så att man hade något att göra. Kan bli för mycket dötid här hemma ibland, allra helst då min pojkvän/sambo jobbar 7-16.

Min sambo är Robin och vi har hållt ihop i snart tre år. Han är en riktig toppen kille och finns alltid där och ställer upp i vått och torrt. Ibland brukar vi som känner honom väl säga att han är lite för snäll, då han verkligen ställer upp för alla. Robin och jag bor tillsammans i en lägenhet, vår tredje, i centrala Karlskrona och vi har bott ihop i drygt två och ett halvt år nu. Tiden bara rullar iväg. När vi träffades så gick allting egentligen ganska snabbt. Jag kom direkt ur ett väldigt långt förhållande men föll pladask för Robin och kunde inte riktigt hålla mig borta från honom. Sedan gick allt av bara farten och efter knappt ett halvår så bodde vi ihop, men allt funkar bra och jag trivs oerhört bra i hans sällskap. Men till någon högre nivå har vi inte tagit oss ännu. Vi ligger på avvaktande med allt annat och tar sånt med tiden.

Ojoj ser att mitt inlägg blev några rader ändå samt att batteriet på datorn snart tar slut. Dags att avrunda och återkomma när det blir en ny stund över.

/Rebecka

Välkommen till min nya blogg!

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0