Stress

Tre månader har gått sedan mitt senaste inlägg. Mycket har hänt och hunnits med på den tiden. Jag har lyckats bli sjuk två gånger och legat till sängs en vecka per gång. Fruktansvärt!! Det finns inget värre än att vara sjuk, jag känner mig alltid så ensam och typ döende. Jag är värre att ha med och göra än en femåring som är sjuk. Försök föreställa er.
Men mitt i all sjukdom har jag även hunnit med en resa till Ullared med ett gäng trevliga vänner. Lite shopping, badtunna och övernattning var helt fantastiskt. En liten minisemester som jag kände var välbehövlig.
Helgen som gick var vi på resa till Tyskland med några andra vänner. Vi tog färjan mellan Malmö och Travemunde. En lång båtresa på nio timmar enkel resa. Men jisses det var verkligen värt det. Shoppade lite dryck så vi klarar oss ett bra tag framöver och hade det super trevligt på färjan.
Ja mycket mer har jag gjort och upplevt men det skulle fylla för mycket i bloggen och bara bli ordbajs.
Idag känner jag mig stressad. Det är så många tankar som far i mitt huvud och jag stressar upp mig själv. Kan säga att det är inget som får mig att må bra, snarare tvärt om. Jag är stressad, utmattad och fullständigt låg. Det är verkligen dags att slappna av och släppa kontrollen lite. Jag måste lära mig att jag inte kan ha kontroll över allt. Det gör mig inget bra alls.
Välkomna tillbaka kära läsare..

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0