Avvikelse

Här har varit en liten avvikelse. Har haft fruktansvärt mycket annat att tänka på och utföra så bloggen har helt enkelt blivit lite bortprioriterad. Hela förra veckan la vi en slutspurt på vårt arbete för att bli klara med det så att vi kunde presentera ett ordentligt idéförslag. inte nog med det så har vi dragit det en liten bit vidare och anmält oss till några tävlingar som vi hoppas ska ge goda resultat. Det hade varit superspännande!!

Helgen bestod av massa kalas och en liten tripp till IKEA med mina goda vänner Malin och Hanna. En liten tjejtripp sådär en lördag var helt i vår smak och lite nödvändiga och bra saker fick följa med oss hem.

I söndags otg jag och karln det bara lugnt i vår ensamhet. De stunderna är så himla uppskattade och det var skönt att bara vara vi för en stund. Annars är det folk runt om oss hela tiden eftersom vi så himla gärna umgås med våra härliga vänner. Men i söndags fick det bli en kväll för bara oss och det var oerhört mysigt!!

Idag har nästa kurs kört igång och som jag misstänkte blir det nog hårt plugg igen efter några dagars vila. Men det är bara att köra på, ju fortare går tiden och desto fortare blir vi dessutom klara med skolan och kan komma ut i arbetslivet igen och tjäna pengar.

Nehe, plugga någon minut till sedan blir det en liten kvällspromenad, trevlig kväll!!

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0