Uppe med tuppen

Vi är uppe med tuppen, inte riktigt meningen men så blev det. Lillan började stöka runt i sin säng efter nappen och kunde inte somna om. Försökte söva henne utan att växlande pappan som jobbat inatt, utan bra resultat. Lillan vaken och pappan vaken. Tur lillan stökade för det visade sig att pappan skulle upp iaf och bara somnat ifrån sin klocka. Full fart, ta fram dricka och frukt till pappans bilfärd mot Jönköping och fixa mat till en hungrig bebis. Kläder till pappan och tandborstning, hämta jackan i bilen och iväg i full fart. Hoppas han hinner och att dem väntar in honom. Vi kröp till sängs igen här hemma och lillan flaskar nu i sig sin mat. Det blir en lugn dag idag, mycket mys och längtan efter pappan. Godmorgon världen!!

Ställer sig upp / sängbyte

Igår när vi vaknade satt vår lilla dam på knä i sin säng och höll sig i sängramen. Ajaj tänkte vi och kom fram till att nu är det verkligen dags att fundera på att byta sängen till den med sänkbar botten. Vi gjorde dock inget byte igår eftersom vi inte trodde hon skulle resa sig upp mer än så. Glada i hågen kröp vi till sängs i de vanliga sängarna och sov riktigt gott.

Tji fick vi imorse när jag stod och bäddade rent vår säng. Lillan vart kvar i sin säng efter lite mat och blöjbyte och plötsligt händer det. Nog fanken har ungen lyckats ställa sig upp i sin säng! Jag blev helt ställd, hur i hela världen kunde det gå så fort?! På EN natt?? Ungen ställer sig upp med hjälp av möbler och vad hon kommer över. Med hjälp av en docksäng på öppna förskolan, en plastback hos syrran, soffan här hemma. Ja himmel snart ska väl ungen upp och gå också. NU vill jag verkligen bromsa tiden, stanna för helvete, jag hinner ju inte med!!

Projekt, operation, you name it, sängbyte blev idag ett faktum och ett måste. Inga undanflykter, bara att hugga in och sätta fart. Mission complete och sängen är utbytt. Sessan sover nu gott och säkert i nya sängen (pappans gamla) som mamman dessutom slitit med för att få vit och snygg. Sessan trygg och säkert, mamman och pappan trygga.




Sitter

I fredags, sex månader och sex dagar gammal, satt lillan första gången utan stöd. Utan mammas stöd, utan stol, utan vägg, ja UTAN stöd. Tala om att mamman blev ännu lite längre av stolthet. Min lilla flicka börjar bli så stor! Hon utvecklas i en rasande fart och snart hinner jag nog inte med hennes tempo längre. Älskade, vackra, bedårande lilla tös, mammas flicka. Jag är stoltare är stoltast över dig och att du är min. Aldrig skulle jag byta ut livet med dig, inte för allt i världen. Jag sk hålla din hand, hårt och omsorgsfullt, genom hela livet. Jag älskar dig du ljuvliga lilla flicka, always and forever 💕



28 september

Förkylningen förföljer oss ännu, snoriga och hesa som aldrig förr. Vi fick avboka fredagens babysim men mammans jobb gick inte att ställa in. Mormor ryckte ut och lillan hade en super mysig eftermiddag och kväll med fika på stan medan både mamman och pappan jobbade.

Trots denna nedrans förkylning blev det flytt och städ hela lördagen. Vi hade ju lovat sis och svågern och då bangar man inte ur. Upp ur sängen på med slitsamma kläder och iväg. Möttes av frallfrulle och sedan var vi igång. Fullt ös och lastbilen fylldes snabbt och for iväg till destination huset. Äntligen gick deras efterlängtade flytt. Mormor, lillan och jag stannade kvar för att städa och lagom till släpet var tömt hade vi städat. Dags för lunch!! Nu är dem på plats och plockar och donar i sitt nya hem. Så attans glad att dem äntligen hittade sitt.

Söndagen började med frulle, gräsklipp och rensning i förrådet. Loppis nästa!! Fortsatte med att betala räkningar och storhandla medan gubben min for till båten för att dona. Vinterförvaring står på listan. Eftermiddagen bjöd på fotboll i kyla och blåst och sedanförra vi en sväng till sis. Tanken var en visit men vi fastnade resten av kvällen.

Nu äntligen nerbäddad i sängen och ska insupa min skönhetssömn. Imorgon blir det öppen förskola och batterierna behöver laddas ordentligt. Så sov gott kära läsare, det ska jag göra..




Förkylning

Förkylningen har nått vårt hem och vi har fått svaret på tisdagsnattens bök. Kom hem igår efter jobbet och lillan var helt täppt och rosslig. Snorade och hostade. Än så länge ingen feber men usch så jobbigt ändå. Hon har så svårt att komma till ro och sova vår lilla sessa att ingen i familjen får någon sömn. Känner mig lite smått hjälplös men gör mitt bästa. Håller om och gosar och försöker söva den lilla om nätterna. Hoppas det är en kort visit och att förkylningen snart lämnar vår stuga igen!!

Mamma och pappa älskar dig!

Lååång dag

Vilken lång dag det varit och än är den inte slut. Tiden har gått sakta och vädret har bidragit med kyla. Kyla ute kyla inne. Inge vidare, så därför har vi suttit på golvet i vardagsrummet i solskenet som tagit sig in för att hålla oss varma och goa. Önskar så att vår kamin var installerad så vi kunde eldat lite.

Lillan verkar inte ha märkt av kylan på samma sätt. Hon kryper runt och hittar nya utmaningar varje dag. Idag fick soffbordet agera hinder. Lite tidningar som lockade och vips så låg lillan på hyllplanet under soffbordet. Och lika snabbt ner med huvudet före, tur det handlar om ynka fem centimeter och att mamman var snabbt på plats. En skvätt tårar och sen var det bra.

Mörkret har fallit och pappan är åter på jobb. Det blir en tjejkväll hemma framför kvällen tv-program. Äntligen hemma hade visst säsongsstart och sedan får vi se vad det bjuds på. Bulla upp oss med filtar i soffan och mysa fram till läggdags. Godkväll på er!!




På land

Nu är båten åter på land igen och där får den nu stå till nästa säsong. Mormor hämtade upp lillan i eftermiddags så att mamman och pappan kunde lägga full fokus att plocka ut båten, dra upp och tvätta av den. Tog lite längre tid än väntat men det gick bra iaf. Skönt att den är på land, nu ska den bara täckas.

Lillan har haft en toppen härlig eftermiddag med mormor. Varit på fotboll, fikat på pantarholmen, lekt och myst. Första gången lillan blev passad i så många timmar och det gick alldeles galant. Härlig känsla för den som ska passa, för mamman och pappan och även för lillan. Att det går så bra att vara ifrån mamman och pappan en längre stund när det behövs eller måste, är viktigt. Ibland kan det bli akuta tillfällen och då är det skönt att veta att lillan inte far illa, utan att hon tycker det är roligt. Ja mammahjärtat är lättat efter denna eftermiddag. Lillan har haft det bra och vi fick mycket gjort. Win win!



Sex månader

Idag är det 20:e september och vi har haft vår lilla sessa hos oss i sex månad, ett halvår. Det är helt ofattbart vad dessa sex månader gått fort. Det liksom bara rasslade till och så var hösten här. Ibland känns det som det var vår igår och vår lilla sessa kom till världen. 3200 gram tung och 49 cm lång, numera 6950 gram och 64 cm. Himmel som hon växer och utvecklas på så många vis. Vikten, längden, "talet", aktiviteten, medvetenheten, personligheten, ja allt på en gång. Ibland går det för fort och jag önskar jag kunde pausa för att hinna njuta lite extra. Men någon pausknapp finns inte så vi får ta vara på tiden bäst vi kan utan.

Som sagt går utveckligen framåt. Här jollras och pratas på för fullt från dag till dag. Vi provar på nya matsmaker och träffar andra bebisar. Tränar på att sitta lite mer stadigt och hör och häpna, hon kryper!! Små små krypsteg, sådär fem stycken, sedan tycker hon det går för sakta så då ålar hon sig fram istället. Rätt som det är så finner man henne i imamer bredvid eller så kommer hon krypandes och ålandes i hallen när mamman är på toan. Detta ljuvliga lilla barn, så fantastiskt duktig. Jag är så in i norden stolt över att få äran att vara hennes mamma, jag skulle inte för allt i världen byta bort mitt liv som mamma till denna ljuvliga flickan. Tänk att hon är min lilla flicka, bedårande lilla sessan. Mamma älskar dig över allt annat i all oändlighet 💕



Ljuvlig start

Jag kunde inte ha bett om en bättre start på helgen. Vaknade dock vid 06.00 igår morse men när jag väl var på benen så gjorde det inget. Gjorde mig redo för en ny dag, frukost i magen, skötväska packad och så även badväskan. Lillan vaknade och fick sitt frukostmål och sedan for vi iväg för dagens alla äventyr.

Lillan började sina hos farmor medan mamman var på möte på jobbet. Sedan for jag snabbt hen till min juvel och gosade. Moster ville gå på stan så vi gjorde en snabb visit hemma för att dammsuga och torka golv i källare och på boplan samt kissa vovven.

I stan köpte mamman två linnen och sedan for vi på babysim. Båda mostrarna följde med oss, satt på kanten och filmade och fotade. Sedan bjöd kvällen på syyyynd. Smörgåstårta stora lass och rabarberpaj på det. Vi hade bjudit hem några bekanta så då kan man ju inre köra dietpulver till middag. Med sig hade dem en halv leksaksaffär till lillan. Dem hade rensat ur garaget och tyckte vårt charmtroll skulle ha lite leksaker. Så igår hade vi tre ungar som lekte med fullt ös här hemma, senare anslöt sambons yngre kusin också för att stoja runt. Så fyra ungar i ålder sex månader till fyra år for runt upp och ner. Livligt men oj så ljuvligt. Precis så jag vill att det ska vara under lillans uppväxt.

Tack alla som bidrog till vår ljuvliga start på helgen, återigen kunde den inte blivit bättre!!



Diskmaskin

Härom veckan gick vår diskmaskin rätt ner i graven. Snacka om att jag var nära att följa med. Efter flera år med diskmaskin är man nästintill gift med den satan och när den då lämnar in för gott så bryter man ju ihop. Handdiska är inte min starka sida, det finns inget som är så tråkigt. Vi har letat som tokar på nätet efter en bättre begagnad utan något resultat. Vi vill inte köpa sprillans ny eftersom vi kommer byta igen när vi gör om köket. Men igår äntligen fick vi tag på en begagnad, dock lite dyrare än vi tänkt oss. Men håller den till vi ska göra om köket så får den vara värld pengarna. Nu slipper jag iaf diska för hand pch kan bara ställa in i maskinen, trycka på knappen och le. Tack för allt i världen till dig som uppfann diskmaskinen, den är något av det bekvämaste i ett hem!!



Lekparken

Idag har vi varit ute flera timmar på förmiddagen. Vi började med en premiärtur till lekparken på andra sidan gatan. Lillan fick för första gången prova på att gunga. Gungan är lite väl stor än så länge men den gick ändå hem. Lillan skrattade och log och tyckte minsann det var spännande. Så det kommer definitivt att bli fler turer till lekparken. Ju större hon blir ju roligare och lättare blir det att hitta på andra saker än lek och bus hemma. Lekparken, simhallen och massa annat bus. Jag fullkomligt älskar dagar som denna!!



I en väldig fart

Lillan krålar runt i väldig fart och helgen den sprang ifrån oss i en väldig fart. Kröp i säng tidigt i fredags och vaknade ändå super trött i lördags. Städning stod på schemat och putsa fönster. Halvvägs så orkade vi inte mer utan somnade på soffan. Vaknade i tid för att hoppa in i duschen. Party med tjejorna stod på mitt schema och lillan och pappan fick en myslördag tillsammans. Slutade med utgång och sent i säng. Vaknade ned huvudvärk, som jag så väl förtjänade. Ingen städning igår inte men röstningen blev av. Vi gjorde vårt i valet och nu är det över. Se som helgen försvann!!

Idag startade vi med öppen förskola och lillan har sovit sedan vi kom hem, för två timmar sedan. Jag har städat klart boplanet och har bara gillestugan kvar. Tar den senare ikväll eller imorgon när lillan sover. Fått lite målat också så snart kan grinden komma på plats också. En ljuvlig dag med massa energi trots en stökig natt. Nu slår jag dock på viloläge en stund innan lillan vaknar!!

Partynaglar

Partysystrar

Bebismys

Freeeeeedag

Som jag älskar fredagar!! Efter två långa jobbdagar kommer fredag och jag är äntligen ledig med mitt charmtroll igen. Inget slår mina ljuvliga fredagar med mitt charmtroll. Vi myser, busar, tar sovmorgon och sedan åker vi på babysim gör att avsluta fredagen med mys på soffan.

Idag blev det dock en lite ovanlig fredag. Upp före tuppen (klockan 06:00) och gjorde mig redo för dagen, packade skötväskan samt min och lillans lunch, packade badväskan, ner med frukost i magen och sedan väcka lillan. Jag avskyr att väcka henne men, idag hade jag inte mycket till val. Tandläkaren skulle sätta sina instrument i mina tänder för att laga TVÅ hål. Så upp med oss och iväg mot stora staden. Lillan fick spendera morgonen hos J på försvaret medan mamman och faktiskt även mormor besökte tandläkaren. Inte ofta dem lyckas boka in oss samma dag och tid. Nojjade och svettades över mitt besök, både smärtan och kostnaden. Men det gick snabbt (20 minuter) och jag har inte haft så ont under dagen heller som jag väntat mig. Däremot svider kostnaden, jag vill inte bara se fakturan när den kommer...

Innan vi for vidare efter tandläkarbesöket så passade vi på att säga hej till morfar som också jobbar inom försvaret. Han blev såklart glad över att få träffa oss även om det var en kortis och sedan var vår dag nästan som våra vanliga fredagar igen. Vi väckte äldsta moster E och åkte hem till henne. Tog en svängom i Lyckeby tillsammans och då anslöt även yngsta moster E. Käkade lite lunch ihop och mös innan vi for på babysim. Äldsta moster hängde på som sällskap och har sällskapat hela kvällen.

Katten fick ett klipp, moster fick tårta och vi andra fruktsallad, lillan har fått bus och mys, vi har plockat undan och förberett för städning, tvättat, surfat och pratat om livet. Så trots den tråkiga morgonen så vände vår dag till en fantastisk dag. Fyra dagars ledigt till och sedan börjar vi om igen. Rutiner är till för att nötas ibland ;)



Fokusering

Andra veckan med två dagars jobb genomförd och det börjat kännas lite lättare. Jag har hela tiden charmtrollet i mitt hjärta men försöker att fokusera på jobbet. Det är därför jag är där, för att jobba. Ringer hem på lunchen och kollar hur pappan och charmtrollet har det och sedan fokuserar jag igen. Det börjar flyta på och jag tror detta blir bra. Jag håller tummar och tår, hoppas på det bästa! För någon gång måste allt ha sin vändning och gå mot rätt håll..

Kryptagen

Lillan växer så det knakar och utvecklas i en rasande fart. Hon har börjat kråla sig fram över golvet och ska envist ha det hon tagit fäste på. Tokig blir hon när hon inte får det hon vill ha. Dessutom är hon nu uppe på alla fyra i krypställning och gungar. Efter en stunds gungande blir hon precis galen eftersom hon inte riktigt kommit på tekniken för hur hon ska ta sig fram i den ställningen. Men vi är förberedda på att hon när som tar sitt första riktiga krypsteg, det är bara en tidsfråga.

Eftersom det är full fart redan så kan jag bara tänka mig hur det kommer vara om någon månad. Jisses jag får nog spärra av halva huset så hon inte river allt på en gång. Fast samtidigt, vad är det materiella jämfört med att se mitt ljuvliga lilla charmtroll utvecklas. Äsch skit i sånt som krukor och annat som kommer åka i golvet i ren nyfikenhet från lillan. Det finns nytt både i affären och på loppis om man så vill, haha.

Ge mig din telefon mamma!!!

Snart kan jag krypa, då ni 😜

Den som lyssnar

Bloggen har blivit en del av mig och mitt liv. I bloggen kan jag yttra det mesta, allt mellan kärlek och hat, svåra och lättare stunder, ja i stort så blottar jag min vardag och mitt liv. När jag inte känner att jag vill eller kan vända mig till någon i min omgivning så är det här jag skriver av mig. Mina känslor får komma ut, lämna mig lite och göra mig lättare. För när jag får ur mig en del av mina känslor känner jag mig lättare. Det är en typ av befrielse.

För ett kort tag sedan när jag var sjuk skrev jag att jag tagit mig upp från den värsta av bottnar. Det tog månader och ingen, verkligen ingen förstod hur illa det egentligen var. Förrän jag fick ett sammanbrott och grät ut i min mammas famn. Det var min brytpunkt och närmsta familjen kunde ingripa. Med deras stöd och varma ord och en lång ledighet med familjen så äntligen tog jag mig upp. Det blev lättare och är även idag att tala om när något inte är bra, när jag inte mår bra. Så numera när kag vill så öppnar jag mig allt mer för min närmsta familj och inte bara min blogg. Så länge jag kan hålla i detta slipper jag den vidriga botten och behöver inte återvända. Så tack till min närmsta familj för att ni finns där för mig och hjälper mig att stanna kvar ovanför den vidrigaste botten jag någonsin besökt. Tack för att ni lyssnar!!



Mina två E

Ikväll ägnar jag mitt inlägg till min vackra stjärna och vän här på jorden, E, men också min ljuvliga sis E. Jag önskar jag kunde säga mer och göra allt för att ni ska slippa genomgå det som sker just nu. Det är orättvist och om jag kunde skulle jag ta er plats för en stund så ni fick luta er tillbaka och må bra igen. Tyvärr kan jag inte byta plats, men ni ska veta att jag finns vid er sida hela tiden. Om ni behöver en minut eller timmar så finns jag här, redo med mina axlar och öron. Jag viker inte en sekund från er, det ska ni veta. Jag värderar er högt på denna jord och släpper aldrig taget. Jag älskar er!! 💕

Life is unfair...

Fix och don

Igår blev lite av en fix och don dag. Sambon tröttnade på att tv-antennen hela tiden behöver nytt batteri, så han drog igång direkt efter frukosten med sitt projekt. Han sprang mellan källare boplan och vind för att hitta en väg att dra antennkabel mellan källaren och vinden. Slutligen hittade han nog en väg och vi införskaffade kablar och antenn. Så nästa projekt blir att koppla ihop allt och få det på plats.

Medan sambon donade med sitt passade jag på att dammsuga och torka av de flesta golven på boplan. Har ett kvar och sedan källaren. Lillan kräver ju sin uppmärksamhet så det får gå i omgångar med städning och annat. Lyckades få en maskin tvätt upphängd också mitt mellan allt annat igår. Det är ett pussel ibland det där med familjeliv.

När vi kände oss nöjda för dagen klippte jag sambon och sedan hämtade vi upp sis för en sväng på barnloppisen i wämöparken. Många försäljare och många nyfikna handlare. Jag var imponerad av att det fanns så mycket i så fint skick. Vi lyckades hitta tre klänningar, fyra par byxor, två koftor, en onepiece och två overaller för ynka 210:- Tala om att fynda, dessutom var prislapparna kvar på några av dessa plaggen. Ska tvätta upp det och sedan kan lillan börja använda det, vi var nöjda med köpen både sambon och jag.

Kvällen spenderade jag hos mor min medan sambon fiskade en sväng. Mormor mös med lillan och jag satt mest och njöt av hur skönt det känns att hon kan vara med andra utan att gapa ihjäl sig efter mamman. Vi avslutade sen kvällen med H & D framför en film innan vi kröp ner i vår lopplådan för att sova.

Idag blir det lite mer fix och don här hemma, för när man köpt hus tar det ta mig tusan aldrig slut!!

En bild från igår när lillan somnade för mamman inte var snabb nog med maten, haha..

Babysim

Idag var det dags, första gången på babysim med lillan. Eftersom pappan jobbade och vi inte visste om han skulle kunna komma ifrån så ordnade jag en backup, min lillsis, som följde med som lite vid sidan om hjälp. Pappan lyckades komma ifrån iaf och var med han också. Sis och pappan satt på kanten medan lillan plaskade på med mamman i bassängen. Vi hann knappt gå i förrän hon svängde med armar och ben och plaskade på. Skrattade och hade roligt. Fångade leksaker, dansade, hoppade, skvätte och busade. Det var super skoj och på kanten satt pappa och sis pch skrattade åt oss. Kändes verkligen som lillan gillade aktiviteten, iaf att dömma av hennes glädjande leende och skratt. Hon verken skrek eller grät en enda gång, så vi ser fram emot nästa veckas tillfälle. En gång avklarade sju kvar!!

(Ska kolla gubbens mobil imorgon för att se om han fick någon bra bild. Håll ut till dess)

Torsdag

Torsdagen har nått sitt slut och så även min första "arbetsvecka". Efter mindre känslosvall, teknikstrul och annat smått och gott så känns det okej. Andra dagen var mycket lättare att ta sig genom, jag kände mig mer på banan. Idag jobbade även min ljuvliga kollega J och peppade mig genom dagen. Hon har själv varit i min situation så hon fårstår mig på ett plan som andra inte gör. Jag tycker om kvinnan sedan innan men oj så mycket lättare hon gör min arbetsvardag. Hon måtte nog vara en av de mest förstående kollegerna och vännen i världen och dessutom är hon vacker, för att nämna något annat. Tack för att du är du, fortsätt vara det!

Så summering av jobbveckan, 4 ekar utav 5.

Nu landar jag i sängen, för övrig fortfarande med träningsvärk efter passet i måndags. Vi tar helg lillan och jag medan pappan drar en jobbsväng imorgon innan han också går på helg. Imorgon vankas det babygym och jag hoppas det ska gå bra. Lillan har inte klagat på vatten och bad innan så förhoppningvis går det vägen nu med. Attans!! Måste ju betala den räkningen också, lika bra att göra direkt så godnatt!!

Made it

Idag var jag tillbaka igen, första dagen på jobbet efter ett halvår. Började bra, tog mig in genom dörrarna till lokalerna med passerkortet men sen var det stopp. Som en vägg man liksom inte tar sig genom. Datortekniken strulade för mig så jag kom inte in i datorn utan fick lösa det med en nödåtgärd. Men när alla papper var klara och nödåtgärder satts in så flöt dagen på bra. Försökte stänga ute mina känslor och ånger över att vara ifrån lillan för att dagen skulle flyta på så bra som möjligt. Ringde hem på lunchen och allt var som väntat bra här hemma. Pappan och lillan kikade på lejonkungen och hade det bra. Lättade mammahjärtat och dagen kunde flyta till stängning. Åh jag sprang nästan till bilen när jag skulle hem. Som jag saknade min lilla och längtade efter henne. Det var underbart att få komma hem och pussa på henne och snosa hennes ljuvliga doft. Min älskade lilla flicka!!

But I made it, första dagen genomförd och nu handlar det om att göra det till en vana. Så småningom kommer allt flyta på och förhoppningsvis blir det den win win som jag önskar!! Som tidigare nämnt, familjen är oslagbar!!




2 september

Så var det tisdag kväll den 2 september. För mig blir det en minnesvärd dag. Min fina vän fick idag tillökning, ännu en liten pojke. Nu har hon tre prinsar hos sig. Stort grattis min fina, jag önskar er all lycka i världen!!

Det är också en minnesvärd dag då min lilla idag ställt sig på alla fyra förberedande för att börja krypa. När vi minst anar kryper hon snart fram här hemma. Älskade lilla barn vad fort tiden rusar fram!!

Tredje minnesvärda tinget för idag blir att jag efter ett halvår ska tillbaka till jobbet imorgon. Pirrig, förväntansfull och aningen nojjig. Hur ska jag kunna vara ifrån min lilla trollunge två hela dagar i veckan?! Gaah, det bara rusar i hjärnan på mig och jag känner nästan ånger. Men vi ska fixa detta, trollungen är hemma med pappa två dagar i veckan och tre med mig. Jag tror vi alla tre kommer uppskatta varandra mer genom att göra såhär. Tillsammans är vi oslagbara och tar oss genom eld och vatten.

Snart dags att krypa ner i sängen, familjen verkar dock redan ha somnat trots att det är jag som ska upp och jobba imorgon, haha. Älskade hjärtan ni fyller min själ med kärlek och får mina ögon att gnistra av lycka!! Jag älskar er så 💕



Back on track

Yes, idag tog jag mig tillbaka till gymmet efter ett evighets långt uppehåll och det kändes så sjukt bra. Jag fick ett ryck tjugo över åtta ikväll och var taggad till tusen. En timmes träning och sedan var jag slut! Kanske inte så konstigt eftersom jag inte rört på mig på allvar sedan jag blev gravid. Graviditeten gjorde mig så trött i början, fogar som slet i mitten och sedan var det liksom kört fastän sista tiden var helt okej.

Men idag var jag tillbaka igen och nu är jag här för att stanna, förhoppningsvis!! Som tidigare nämnts har jag mål och dessa ska uppnås. Som jag ser ut idag är okej efter en graviditet, men nu är lillan här hos oss och mamman vill tillbaka. Dags att komma i form och trivas med sig själv igen. Jag ska kämpa, slita och svettas för min resa den räknas. Det är nu eller aldrig och efter ikväll mår jag sjukt bra och är riktigt stolt över mig själv. Jag ska hela vägen!!



Goodbye hello

Wow vad tiden rusar, idag är det första september och jag hinner knappt med. Men vi säger hejdå till den ljuvliga sommarn och allt den gav och välkomnar hösten med allt sitt mys. Jag är så redo för hösten och dess utmaningar, ett nytt kapitel i mitt liv.

Med start idag så har en ny viktutmaning dragit igång i Robins släkt och denna gången är jag med. Nu jävlar, här ska minsann svettas och göras så gott det går, mitt allra bästa som den människa jag är och lever idag. Jag går all in, jag känner mig laddad. Jag har ett mål med min vikt och hoppas nå det, om inte till tävlingens avslut, så åtminstone till nyår. Dessutom är målet blodomlopp 2015 en milstolpe. Jag bara ska dit!!

En annan utmaning för hösten är att få ihop vardagen som mamma samt som "arbetare". Yes ni läste rätt, på onsdag börjar jag sakta ta mig tillbaka till arbetsmarknaden. Mjukstartar med två dagar i veckan fram till nyår och sedan får vi se vad som sker. Tror det kommer bli kanon, jag får socialt umgänge två dagar i veckan och sambon och lillan får två dagar i veckan till lek, bus och mys. Perfekt!

Dessutom kör vi igång med babysim en gång i veckan så att lillan får komma i kontakt med vatten på en nivå som hon kanske inte annars hade fått. Det ska bli så mysigt och spännande.

Så jag ser verkligen fram emot denna höst, allt den har att erbjuda. Så kom bara kom, vi är redo och fulladdade!!



rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0