Avkoppling?

Kan man snart börja koppla av lite? Antagligen inte. Bara för att denna kursen börjar nå sitt slut innebär det absolut inte att man kan ligga på latsidan. Snart kör en ny kurs igång och jag kan bara gissa vilket tempo den kommer gå i. Full fart!! Men, på sätt och vis är det skönt för då blir jag snart klar med skolan och kan börja jobba igen. Jag längtar faktiskt efter att jobba nu, veta att man inte behöver gå hem och plugga ännu mer efter en heldag i skolan exempelvis utan att man kan gå hem och ta det lite lugnt. Göra massa annat som också är viktigt, eller varför inte roligt?! Säger inte att detta året är det sista jag ser av skolan, för det är inte omöjligt att jag läser till mer sen men just nu vill jag verkligen börja jobba igen.

Just det avkoppling, minns inte senast jag verkligen kopplade av. Det har varit så intensivt i mitt liv de senaste två månaderna. Heldagar i skolan med vårt projekt, flytten, Robins skada, alla kalas och fester. Det har nog inte varit en enda lugn dag eller kväll på två månader. Därför har jag valt att ikväll inte göra någonting. Jag ska bara ligga på soffan och ta det lugnt. Antagligen lär jag somna här också för mina ögon slocknar snart, men det gör inget för jag behöver nog det.

Från det till något helt annat. Hade Carin på besök igår. Antagligen sista gången jag såg henne innan bebis kommer. Magen var hård och stor nu och bebis kan komma när som. Jag tycker det är så spännande och roligt. Längtar verkligen till hennes lille bebis är här. Nu pratar jag bara om bebis ser jag, och skriver inget om Carin. Några ord om Carin: En själavänlig människa som är förstående och lyssnar. Kommer med goda tips och råd och är en himla bra vän. Kan säga att jag är oerhört glad att jag lärde känna henne. Underbara vän!!

Ännu en helg har passerat...

Ännu en helg har passerat fylld av plugg, fest och härligt sällskap. Synd att helgen är så kort och veckan så lång, borde vara tvärtom. Men mycket hann vi med och det var nästan med nöje som jag steg upp idag. Lägenheten i stan är besiktigad och numera överlämnad till Nicklas och det känns riktigt bra. En äldre herre har varit här idag och mätt våra fönsterlister som ska bytas ut och i fredags blev vårt icke fungerande kylskåp lagat. Jag tycker då det ser ljust ut och det går verkligen framåt nu.

Idag är det fullt av plugg på schemat men det ser ut som vi börjar bli klara snart och då sska jga ta en kort tupplur, laga lite mat och iväg på dansen för att krypa ner i soffan ikväll och bara koppla av och njuta av att jag ahr varit så duktig idag.

Nehe, lite plugg till..

Btw, vill tacka Malin för en super trevlig födelsedags fest i lördags. Hoppas att du hade det lika bra som gästerna!!

Nättraby

På plats i Nättraby sedan i fredags och det känns helt okej. Några rum som ska få nya tapeter och lite annat som ska fixas här annars är allt bra. Börjat komma iordning och det liknar faktiskt ett hem nu. Jag avskyr när man inte känner sig hemma och därför ville jag har upp alla kartonger snabbt som bara den, och det kan jag säga at jag lyckades med. Jag är inte så dum jag!

Ikväll har jag lite ensamtid då min gubbe är på hockey. Har bakat lite chokladbollar, varit ute med Viggo och tagit mig en varm och härlig dusch. Nu har jag myst ner min på soffan i väntan på Greys Anatomy, efter att ha letat som en galning efter min PIN-kod till telefonen som jag trodde jag lyckats slänga. Men icke, den är hittad och telefonen är nu igång igen. Tur det!



Nu säger jag godnatt och myser ner mig ordentligt i soffan i väntan på Greys och min man...

ENERGI

Snälla någon ge mig lite eller nej, mycket ENERGI. Jag är verkligen helt slut. sedan skolan började har det bara blivit mer och mer att göra och jag har knappt någon ork kvar. All energi är på väg ur mig och jag vet inte hur jag ska orka vara såhär trött i ett helt år. Jag behöver helt klart en paus för att vila upp mig. Dock funkar det inte riktigt så eftersom jag då kommer efter och blir inte klar samtidigt som övriga klassen. Men gud vad skönt det hade varit att bara stänga av plugget lite och göra det jag vill för ett tag. Lite semester och avkoppling och bara ta hand om mig själv.

Kan säga att det här med energi inte precis bara kommer utav skolan trots allt ändå, men till största delen. Nej denna helgen har jag lagt mycket fysisk energi på att hjälpa mamma att flytta och där är det inte över, för imorgon börjar vå flytt. Jag är jätte glad över att vi äntligen är framme vid flytten men fy tusan vad jag inte har lust med det nu. Jag orkar knappt resa mig upp från sängen på morgonen längre och det hjälper vekrligen inte att veta att det mesta kommer man få bära själv eftersom Robin fortfarande inte är kry och antagligen kommer att få läkarintyg om att inte få jobba.

Usch det blev ett gnälligt inlägg men det kan inte hjälpas. Man kan inte alltid vara på topp och just nu är jag det verkligen inte. Jag är näst intill på botten och undrar hur jag ska orka ta mig upp. Styrkehjälp??



rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0