Provar på en blandning av gi och lchf

Provar på en blandning av gi och lchf. Det vill säga vi äter så lite kolhydrater som möjligt. Efter två dagar börjar jag nu bli riktigt seg. Jag är hungrig och vet inte vad jag sk äta. Det leder till magvärk, huvudvärk och trötthet. Inte riktigt vad jag vill vara med om. Jag saknar att få äta frukt och bröd det är nämligen det som varit min vardag. Potatis, pasta och tis är inte så farligt att vara utan faktiskt. Ett glas juice till frukosten kan jag också sakna. Jag hoppas för allt i världen att denna typ av diet har gett resultat efter en vecka. Om inte slänger jag den i papperskorgen, annars kanske kg provar en vecka till. Men då ska det verkligen ha gett resultat och dessutom vänt i hur jag mår. För nu mår jag inget vidare alls..
Godnatt

Ny vecka

En ny vecka har anlänt men jag kan ändå inte riktigt lämna förra veckan. Den var fylld av konstiga mardrömmar från helvetet och massa tankar och funderingar. Låt mig börja med mardrömmarna.
Det började med min mardröm om att Robin blev stannad av polisen igen, dock denna gång utan anledning och tog hans körkort igen. Att vakna upp ur den drömmen var rena mardrömmen och jag bar tvungen att kolla både datum och annat och det visade sig då att dagen för att han ska få tillbaka det för denna gången inte ens kommit. Tur, det var en dröm!
Nästa mardröm handlade om min lilla fishund. Jag drömde att han slet sig och sprang ut i vägen. Vaknade upp precis i samma stund som jag lyckades få tag på honom i drömmen. Slog upp mina ögon och där låg den lilla fisen vid sidan om mig.
Min sista dröm handlade om en bekant som var iväg på okänd ort. Drömde att denne person fick en hjärtinfarkt på hotellet och dog. Fy fasen, fick ringa ett samtal för att se så att det inte var sant när jag vaknade.
Sista drömmen var Robins, och för en gångs skull kommer han ihåg en dröm. Han drömde att hans båt höll på att sjunka till botten och att någon dessutom försökte stjäla den. Förstår att han kom ihåg den drömmen. Vår lilla båt som vi kan njuta så v på sommaren. Den ska inte sjunka eller stjälas.
Så mina funderingar och tankar. Jag är super familjekär. Älskar familjeliv och snart är lina studier över och förhoppningsvis ska kg lyckas hitta ett jobb då. Mina funderingar går givetvis runt barn och deras uppfostran och alt som hör familjelivet till. Jag skulle vilja skaffa barn ganska så snart men både jag oh min man är överens om att jag ska ha en fast anställning först vilket kan vara ganska klokt. Är ni läsare föräldrar? Hur kom bi fram till att skaffa barn? Hur löste ni jobb/studier och allt annat runt omkring

Åt rätt håll

Det går åt rätt håll nu. Alla poäng som jag läst hittills är inrapporterade och jag ligger inte efter. Kämpar på med den nya kursen och ska försöka ge allt för att klara av den.
Dessutom är jag bara allmänt glad idag. Allra helst för min man som verkligen är världens bästa. Utan honom känner jag mig inte hel. Han gör mig lycklig. Idag gav han mig ett leende som jag aldrig upplevt innan. Denna varma känsla av lycka. Underbara Robin, jag älskar dig!!

Snön fortsätter falla

Snön fortsätter falla och marken blir allt vitare. Dessutom är det så kallt att det riktigt biter i kinderna så fort man går utanför dörren . Vet inte riktigt vad jag tycker om det, är det bra eller dåligt? Det skulle vara roligt att åka lite pulka och känna sig som barn men jag drar mu för allt slask som slutligen kommer när snön smälter. Med andra ord splittrade känslor gällande snön.
Men jag kan inte styra vädret så jag biter ihop och njuter av dagarna ändå, snart är det dessutom ändå vår och sommar. Det går fortare än man tror.
Ha en trevlig torsdag, snart helg..

Evigt läsande

Det är ert evigt läsande som kommer av att studera vid högskola. Jag läser och läser men böcker rycks aldrig ta slut ändå. Nu är jag inne på bok nummer två av tre och har kommit en tredjedel . Känns din en hel evighet till slutet på boken, antagligen beror det lite på att det handlar om organisation vilket inte är ett ämne som jag precis avgudar. Det finns verkligen roligare ämnen och jag hoppas hitta något inom ett sådant till min c-uppsats. Den börjar närma sig med stormsteg nu och jag har inre kommit på ett ämne ännu. Men jag får försöka ta denna kurs först och beta av och sedan ge järnet och komma igång snabbt med min uppsats. Allt går bara man vill!!

Inte min boll, men vill hålla samman

Jag anser att det inte längre är min boll. Alla har vi åsikter, tankar och känslor. Hur mycket energi och tid ska man lägga ner på att försöka?! Jag har i några omgångar försökt samla upp, men lyckas dessvärre alltid glömma något eller någon. Men jag är inte Guds ängel. Jag försöker åtminstone samla upp för att umgås, ha trevligt och hålla samman. Jag tycker det är viktigt att försöka hålla samman umgänget. Det är roligt att träffa allihop och hitta på saker tillsammans. Oavsett om det är hemmafester, bio, födelsedagsfester, bowling, utekäk eller något annat. Det bästa jag vet är att umgås med alla vänner. Men jag känner inte för att vara den som ska samla upp varje gång, allra helst inte när det blir sura miner för att man missat någon. Som sagt det är inte lätt och det är inte min boll längre. Men jag känner mig själv och kommer ändå fortsätta eftersom jag tycker det är så himla roligt att samla ihop alla och ha trevligt. Längtar definitivt till sommarens alla grillningar, båtturer, eventuell camping med gänget och allt annat som hör sommaren till. Underbart!!

Snörikt

Snön har lagt du här i Nättraby och det år minusgrader dag som natt. Vägarna är snorhala och bilar som gående halkar runt i byn. Kan inte påstå att jag tycker det är roligt att det kommit snö men visst, nu när den anlänt hade det varit roligt att åka lite pulka. Uppleva barndomen lite badade att liksom. Det är ju faktiskt ganska roligt.
Idag har jag gått in på bok nummer två av tre men dessvärre inte kommit jätte långt i den. Men att börja är bra och jag fortsätter köra fullt ös nu när det gått så bra för mig såhär långt i studierna. Snart är det dags för examen och jag kan knappt bärga mig. Ska bli helt underbart att känna mig klar.
Pratade om utseende igår i min blogg och att man inte ska träna ihjäl sig och det kan låta som jag pratar mot mig själv när jag berättar att jag idag gått två promenader. Men det är för att jag ville kicka igång dagen och piggna till imorse och sedan ville jag göra min man sällskap ikväll så han slapp gå själv. Då det handlar inte om att träna eller motionera till max.
Ikväll kommer eventuellt sis en runda och på tv visas Sveriges handbolls match. Hoppas verkligen på en vinst ikväll och inget slarvspel. Dags att krypa ner på soffan. Trevlig kväll..

Utseende

Allt detta eviga prat om utseende. Man ska vara smal och snygga, ha en fin rumpa och läckra bröst och dessutom får man inte väga för mycket. Nej du får inte klassas som överviktig eller fet. Nej helst ska du bra mager som en modell och inte ha något alls att bita, med andra ord ben.
Jag börjar bli trött på detta prat. Gicetvis vill jag se bra ut och inte springa iväg för mycke i vikten. Men för mig handlar det inte om att bli som en pinne. Jag har hellre lite att ta i än att inte ha något alls. Jag menar de flesta killar vill faktiskt ha tjejer som ser ut som tjejer, med lite former. Alla blir vi med åldern mer formade och det är vackert i en viss mån
Men att banta ner sig fullständigt och träna ihjäl sig samtidigt som man inte får äta sådant man älskar, nej det är lite galenskap. Träna i lagom mängd så man håller sig iden form man trivs i och käka det man tycker är gott. Precis det har jag börjat med men drar ner på kakor, snacks och godis. Mitt sötsug är enormt och därför måste jag plocka bort gottet ett litet tag tills jag tränat bort något kilo iaf och lärt mig hantera gotte i en rimlig mängd för här har det blivit på tok för mycket.
Men som sagt träna och motionera lagom mycket pch äta det du tycker om fast i en rimlig mängd pch plocka bort gotte ett litet tag för att avvänja kroppen från ett extremt sötsug. Ett litet tips..

Snygg vändning

Veckan tog en snygg vändning pch slutade verkligen kanon (såhär långt). Det är ju trots allt denna dagen kvar. Iaf så lönade det sig att brusa upp och bryta samman över min komplettering. Fick tillbaka den i fredags förmiddag och betyget är numera VG på den och därmed har jag också ett VG i kursen. Dessutom fick vi tillbaka vårt arbete i den andra kursen och även den ett VG. Detta innebär att alla tre kurser som vi läst hittills sista året har resulterat i VG. Får lov till att säga att jag verkligen blommat ut sista året. Är super taggad och ska köra på fullt ut sisa terminen!!
Igår hade vi också tänkt oss en liten spelkväll här hemma men den slutade me att alla drack lite lagom och vi hade super trevligt. Tack alla som var med igår för en jätte trevlig kväll. Tycker absolut vi ska göra om det snart igen!!
Idag blir det lugnt på hemma plan. Lite frukost, en promenad och antagligen lite läsning också. Måste hålla mig i takt med studierna när det gått så bra hittills.
Neje, magen skriker efter frukost. Trevlig söndag!!

Torsdag

Redan torsdag, vart tar veckorna vägen?! Plockat och donat lite hemma idag och läst en del också. Ska dock försöka läsa lite till och sedan städa lite. Imorgon kommer nämligen far min och farmor och farfar för att fira mig lite. Så då behöver det se lite snyggt ut här hemma.

Fy det var ingen bra idé att blogg nu, mår jätte illa...

Plugg, jobb, fritid, hemmasysslor

Hur får man allt att gå ihop och hur lyckas man? Jag studerar sedan en bra tid tillbaka på heltid till ekonom. Det har varit en tuff resa men åh vad roligt vi haft i klassen ändå. En liten klass på nio personer som klaffar rätt bra tillsammans och det är väl det. För hade vi inte gjort det vet jag int hur få perosner som varit kvar idag. Jag hade med all säkerhet inte varit kvar om inte vi fungerat så bra ihop. När jag känner mig obekväm drar jag mig tillbaka och letar efter nya platser och människor. Iaf så har studierna gått bra trots tuffa tider och nu är det snart dags att ge sig ut i arbetslivet på riktigt. Men hur lyckas man med det? Jag har de senaste två veckorna skickat ut ansökningar om jobb, och i samma sekund som jag skickar iväg dem så blir jag så nervös. Plötsligt ska man börja förbereda sig för något helt annat och för att inte tala om kommande arbetsintervjuer. Det är rena skräcken. Men har jag lyckats komma såhär långt i livet så ska väl inte en intervju ta död på mig.

Men så var det fritiden och alla hemmasysslor som också ska klaffa med plugget och jobbsökandet. Hur lyckas jag undrar jag ibland? Jag är borta i stort sett hela dagarna precis som Robin och ändå lyckas vi laga middag, tvätta, städa, ta hand om hund, umgås med vänner, åka bort över en helg, vara med varandra och mycket där till. Jag förstår inte hur jag får det att fungera men jag antar att det beror på att vi är två som hjälps åt med allt. Vi, min man och jag, lyckas hålla ordning och fixa och trixa med allt trots att tiden ibland springer ifatt oss. Jag antar att vi är rätt bra tillsammans. Vi hör ihop!!



Always and forever <3

Ny kurs

Nya kursen har kört igång idag och precis som vid varje kursstart känner jag mig fullständigt utmattad. Masa litteratur att läsa, stort individuellt arbete att skriva och en guppuppgift på det. Hur ska jag ta mig genom detta, det är arbete på heltid och fritid vet jag inte bara vad det är längre. Snacka om att antagligen bli isolerad. Nej, lite hjälp med mycket på hemma plan av min fantastiska sambo och allt stöd från både honom och familj och vänner så ska jag nog lyckas ro i hamn även denna kurs. Något annat skulle ju verkligen kännas jobbigt. Bara jag tror på ni själv och tar till mig pep pch energi från omgivningen så ska det nog gå alldeles galant.
Dags att krypa till sängs, en dag imorgon också.
Godnatt..

En helt vanlig söndag

En helt vanlig söndag har vi haft här hemma idag. Körde igång dagen med att handla lite, tanka bilen och hämta ut mina böcker som kommit. Sedan åt vi en god frallfrukost och kopplade av en stund. Men kort där efter var vi igång igen och städade upp i lägenheten och vek all tvätt som jag tvättat i helgen. Skönt att få undan allt och känna doften och känslan av ett städat hem.
Men vi gav inte upp och la oss på latsidan efter det inte. En promenad till svärföräldrarna för att äta lite och få mat till våra matlådor för morgondagen. Och sedan en promenad hem ige . Effektiv och dessutom är det så himla skör tt komma ut i friska luften.
Ikväll har vi haft besök och Fina, Roggan och deras lilla Thelma. Ett mycket välkommet besök ich vilket sött flickebarn de har fått. Må tro att de är super lyckliga föräldrar. Får allt ses snart igen gör det var riktigt roligt att träffas.
Imorgon kör nya kursen igång i skolan och jag hoppas det börjar lite lugnt så att jag kan få lite tid över för att besöka Varin och hennes Axel en runda. Jag saknar nämligen dem väldigt mycket nu.
Fortsätter nu söndagens mys tillsammans med min man på soffan till något bra på tv.
Trevlig kväll..

Kalas

Idag har jag tagit mig en promenad tillsammans med min syster hennes man och fishunden. En lång härlig runa på Tromtö. Det var ganska kallt idag men la man bara på lite tempo så gick det bransch man blev lagom varm. Väl hemma mötte jag upp mannen min som varit och jobbat och vi hade en härlig eftermiddag tillsammans.
Nu sitter vi på kalas och försöker motstå alla godsaker. Maten var supergod men en portion fick räcka gott och väl. En liten efterrättsbit fick det bli men godis och allt annat får hålla sig i skålarna och ge tusan i att hamna i min mun och mage. Här ska vi kämpa för nyårslöftet och till sommarn och examen ska jag vara schnygg!! Eller iaf inte vara så stor som jag är idag, man ska trivas med sig själv och det gör jag först när jag tappat några kilon.
Nehe, återgå till kalaset...

Fredag

Fredagen har passerat och det har varit en bra dag. Började med lite sovmorgon och tog en lugn frukost och gjorde mig iordning för dagen. Hämtade upp Johan på long Island för att ege oss till vår intervju med Mikael Blomqvist som hick otroligt bra och gav oss ganska mycket kött på benen till vårt arbete. Bort till skolan för lite lunch och sedan lyckades vi faktiskt bli näst intill klara me arbetet, bara finslip kvar.
Kvällen bjöd på middag på café 3 g ochdärefter fotboll i idrottshallen. Fotbollen var väl inte  direkt i min smak men ibland så offrar man sig. Avslutade kvällen gjorde vi med nÅgra omgångar pil och man kan väl säga i korta drag att jag är kass på det. Förlorade varje runda men vad gör det egentligen om hundra år. Var iaf inte jätte mycket sämre än svärfar vilket jag passar på att glädja mig lite åt.
Nu är det stad att krypa till sängs. Imorgon ska min man jobba några timmar och jag tänkte hämta ut mina böcker som anlänt till ok och sedan får vi se vad dagen bjuder på innan kalaset för Sofie på kvällen. Godnatt

Bättre dag, men dåligt väder

Idga har jag en bättre dag och känner mig nästan på banan igen. Spenderat större delen av dagen i skolan för att försöka få ihop vårt arbete. Inte riktigt klara eftersom vi har en intervju först imorgon som vi gärna vill göra innan vi slutför vårt arbete och skickar in det. Blir iaf ett bra arbete som det ser just nu och vi är riktigt awesome!! Har inte börjat min komplettering ännu eftersom jag fick dokumentet först idag, men jag ahr lovat mig själv att försöka färdigställa den innan januari är slut. Vill inte ha en massa hängandes över huvudet utan det är bättre att beta av så snart som möjligt.

Vädret idag är inte på topp precis, och jag undrar om vår promenad kommer att bli av idag. Hoppas verkligen det slutar regnar framåt kvällning nu så att vi kan ta vår daglig lilla promenad. Man känner sig lite bättre och piggare när man tagit sig en promenad och dessutom vill jag inte bryta vårt mönster som vi börjat bygga upp. Missar man någon dag så är det i stort sett ofta kört och man faller lätt tillbaka till gamla rutiner. Men äsch, jag får ge mig tusan på att inte ge upp!!

Nehe, om man skulle börja med lite mat. Mannen är säkerligen hungrig när han kommer, om inte så är jag hungrig iaf..

Nytt liv

Så har  mannen min och jag börjat leva ett nytt liv genom att försöka tänka lite mer på vad, när och hur mycket vi äter. Dessutom har vi börjat motionera en hel del och jag får lov till att säga att vi sköter oss väldigt bra. Det är bara kosten som är lite svår att jobba med me. Vi gör vårt bästa och kämpar på. Det är iaf lättareoch roligare att göra det tillsammans som ett par. Det är nämligen himla svårt att göra det själv när partnern sitter med chipsskål i soffan och njuter. Men nu kör vi ihop och bi är otroligt duktiga såhär långt!!

Käftsmällar

Idag har jag fått mig några riktiga käftsmällar. Dagen började med en enorm trötthet då hunden hållt oss vakna hela natten, käftsmäll ett. Öppnade min mail innan jag skulle ge mig iväg hemifrån och där ligger komplettering på en uppgift som lämnades in för snart tre månader sedan, käftsmäll två. Borde inte vara tillåtet att ge komplettering så sent men okej. Sätter mig i bilen och inser att jag måste tanka för att sedan hamna i en sjuhelvetes lång bilkö påväg till tandläkaren, käftsmäll tre. Väl hos tandläkaren ser allt bra ut och det är jätte bra att jag börjat med eltandborste för de ska tydligen vara bättre. MEN, har bitit sönder en lagning och måste därför laga den och räkningen för det heter duga, käftsmäll fyra. Pratar sedan med en lärare om min komplettering och självfallet är det för dåligt att feedback kommer så sent men ett betyg går ej att ändra så, do it iaf, käftsmäll fem.

Ja vad ska man säga, dagen är inte slut. Var är resten av mina käftsmällar, bring it on?!!

Robin, min riddare på vit häst. Vad skulle jag göra utan dig. Du säger rätt saker även om jag tycker tillfället är illa valt. Men du gör det så rätt du bara kan och jag älskar dig för det. Du är guld värd och jag släpper dig aldrig!!

Tillbaka i vardagen

Så var ledigheten över och vi är tillbaka i vardagen igen. Besökte skolan idag för att plugga lite för första gången på tre veckor. Vi blev ganska snabbt rastlösa och ville istället prata om allt som vi gjort under ledigheten och massa annat därtill. Roligt var det iaf att träffa en del av klasskamraterna igen och nästa vecka får vi allihop träffa varandra. Det är en tuff termin som ligger framför oss men eftersom vi är så jäkla bra kommer vi ta genom den med bravur.
Efter skolan for jag till sis en sväng för att umgås lite innan jag skulle hämta min man på jobbet. Väl hemma ringde jobbet och han fick ge sig iväg en runda på jobb och jag tog ännu en sväng till syrran för att handla och se över alla hennes saker på vinden innan deras flytt. Massa bråte men också massa bra att ha, tur de flyttar till större lya.
Ikväll blev det middag hos Sofie för att fira hennes 20 års dag. Lasagne och Gud så gott det var. Längtat efter det hela dagen. Dock blev det ett kort besök idag, men vi firar henne ordentligt med hela släkten till helgen istället.
Nu har jag myst ner i soffan och kollar på film, så nu har jag inte tid med bloggen mer ikväll..

Redan nionde januari

Redan nionde januari och tiden bara springer iväg. Innan vi vet ordet av så har januari också passerat och förhoppningsvis så närmar sig våren med det. Eftersom det ännu inte kommit någon snö så tycker jag att den kan låta li att komma och så kan vi gå mot vår och sommar. Jag längtar så oerhört efter sommaren nu och hoppas det blir en härlig sådan.

Idag är det plugg för fulla muggar men det går dock inte så bra som jag hade hoppats på. Sitter och försöker hitta information att skriva om men det är inte lätt denna gången. Det finns nämligen inte särskilt mycket utan nu håller jag mina tummar och tår på att jag kan få svar på mitt mail som jag precis skickade iväg. Det skulle underlätta en hel del för mig.

Har idag ringt och satt upp oss på en båtplats och hoppas att det ska ge resultat snabbt som tusan för vi vill verkligen ha en egen båtplats från och med i år. Dessvärre är det svårt att få en för större båtar just nu men vi håller tummarna för det ändå. Har dessutom kollat upp navigationskursen som några av grabbarna vill gå och det ser ut som de kommer att anmäla sig till den som startar redan i februari. Det är en bra kurs att ha när man är sjömänniska, på så sätt är det lättare att dra iväg lite längre och inte bara ligga precis utanför i skärgården.

Nehe, se om jag kan få lite till gjort idag och sedan laga lite mat till min karl så han får mat i magen när han kommer hem och innan det är dags för vår kvällspromenad.

Idag är det 23 år sedan...

Idag är det 23 år sedan jag kom till världen. 23 år sedan mamma och pappa fick träffa mig för första gången. Deras första barn. Jag är glad att de blev mina föräldrar för de är de bästa man kan tänka sig. De har lärt mig så mycket i mitt liv. De har lärt mig att förlåta, glömma och älska. De har lärt mig vad vänskap och kärlek är. Ja de har lärt mig i stort sätt allt jag kan och vet, bortsett från vissa små saker och detaljer.

De har lärt mig att det inte bara är jag som finns, utan att man måste lämna plats till andra också. Som exempelvis mina underbara syskon Evelina, Viktor och Emma. Världens bästa syskon som alltid finns till hands. I sorg och glädje och alltid med en utsträckt hand.

Men mina föräldrar har också lärt mig att släppa folk in på livet, och på så sätt har jag fått Robin i mitt liv. Världens bästa kille. Honom släppte jag ljupt in på livet innan vi riktigt kände varandra och det är jag oerhört glad för idag att jag gjorde. Utan honom skulle inte min värld snurra.

Tillsammans med dessa betydelsefulla människor i mitt liv har vi genomgått mycket. Både glädje och sorg och min önskan är att vi ska få uppleva så mycket mer tillsammans i våra liv. För mig räcker det inte ännu.

Jag älskar er!! <3

4 januari 2012

4 januari 2012 och idag har jag slängt ut julen. Var så fruktansvärt trött på skiten att jag plockade ner allt och nu står det redo innanför dörren för att bäras till förrådet imorgon bitti. En rejäl städning ska göras imorgon och de nya gardinerna ska upp. Tvättat upp det mesta har jag också hunnit med i veckan och en ordentlig veckohandling ska också göras sedan är vi redo för lite kalas här hemma.

På fredag går jag ett år närmre min pension men trots det är jag fortfarande ung och har all tid i världen att hinna med allt som jag vill och drömmer om. Det blir ett litet kalas med min och Robins familj. Skönare att hålla det på den nivån när man ändå inte fyller jämnt eller så. Någor party med vännerna blir inte heller av detta året för jag orkar inte stå för fler fester på ett tag. Räckte med inflyttningsfest och juldagen, hade nog att städa och greja efter det. Får bli när jag fyller 25 istället, det är ju trots allt lite mer att fira än 23.

För övrigt är det en lugn kväll här hemma och min karl kollar på Jönssonligan för tredje kvällen i rad. Varför går den skiten på tv?? Tycker verkligen inte att det är så bra program och därför passar jag på att blogga istället och göra lite annat. Som att beställa böcker till näst sista kursen och lämna in en studieförsäkran för sista terminen. Ja sista terminen, underbart!!

Nehe, pyssla vidare med lite annat nu tror jag. Trevlig kväll!!



Ge mig sommar!!

2012

Så var 2012 här och det känns helt okej faktiskt. Nyåret firades tillsammans med alla vänner och det var helt i sin ordning. God mat och efterrätt samt snacks och massa fina nyårsraketer. För att inte tala om nyårspussen med mannen i mitt liv!! Ja helt klart en bra start på nya året och såhär långt (tre dagar) är jag supernöjd.

Detta året väntas en del utmaningar blandat med massa lyckliga och roliga stunder. Givetvis förstår jag cokså att vi säkerligen kommer ha motgångar men det vill jag inte prata om nu. Jag vill enbart se allt det bra och goda just nu eftersom jag ännu inte känner till några motgångar i år. Detta året ska min yngsta lillasyster konfirmeras och ajg ska ta examen. Två fantastiska höjdpunkter detta året. Dessutom ska den andra syrran och hennes boyfriend flytta till större lägenhet, Robin får tillbaka sitt körkort och antagligen ska han också opereras för sitt diskbrock. Det sistnämnda ej så roligt men förhoppningsvis slipper han sedan ha ont.

Störst av allt är nog ändå, enligt mig iaf, att jag och min man firar fem år tillsammans i mars. För mig är det något stort. Att få vara med den man älskar mest av allt genom alla med- och motgångar. Det är stort. Ta vara på de du älskar!!

Ja året har mycket att bjuda på men allt kan inte skrivas ner nu eftersom livet inte är förutspått, och jag inte kan se in i framtiden. Men jag håller på ett lyckligt år och hoppas alla får ett helt amasing år!!


rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0