Kräftskiva / Packning

I lördags var vi bjudna på kräftskiva hos våra kära vänner i Tromtesunda. De hade ställt till med en riktig skiva och dukat upp två långbord i ett stort partytält. Dukat med tallrikar och allt, gjort för att bara sjunka ner och njuta av grillat och kräftor. En riktigt trevlig skiva med alla härliga vänner som vi tackar värdparet för!!

Idag har tröttheten slagit rot. Ändå gav jag mig på att packa ner alla filmer och spel i kartonger. Så nu har jag åtminstone börjat någonstans och kommer antagligen ha lättare för att ta en kartong varje kväll..

Städning

Tala om torsdagar, jag verkligen hatar dem. Längsta dagen i veckan, man är tröttare än vanligt och jobbat sent. Inte nog med det tyckte vi att det skulle städas här hemma. Ja jag hatar torsdagar, dem är allmänt pest och kolera.

Men nu är dagen näst intill över iaf. Tog mig efter mycket om och men upp imorse och jobbdagen gled på rätt så bra med lite nya typer av ärenden. Känns helt okej! Stressade dock genom handling efter jobbet för att sedan städa. Lite mat i magen först förstås men sedan var det bara att ta tag i städningen så set blev gjort. Nersjunken i soffan känner jag mig nu fruktansvärt nöjd och ska kolla på tapeter till huset.

Avkoppling på schemat resten av kvällen :)

Besiktning - check

Besiktning av huset är gjord och den visade ingen oro och inte heller något som vi inte redan visste om. Så nu ska vi väl egentligen bara tuta och köra. Försöka få tag på flyttlådor, börja packa och invänta tillträdet. Jisses jag börjar bli riktigt nervös nu. Det är inte direkt som att skriva på för en hyreslägenhet. Spänning på hög nivå, men tillsammans med mannen i mitt liv så kommer detta bli toppen. Ungefär som pricken över i :)

25-åring och husköp

Här händer det grejer ska ni veta. Två stora dagar inföll sig i förra veckan. Till en början skrev vi på kontrakt för husköp. En tegelvilla i enplan med källare som ligger på en hörntomt. Det krävs lite renovering men tror minsann att vi kan få till det himla bra. Det är inflyttningsbart så att vi inte behöver bo kvar i lägenheten för att riva ner rum efter rum. Nu inväntar vi en slutbesiktning innan affären går helt i lås. Vi avvaktar med spänning och nervositet :)

Inte nog med husköpet, sambon min passade på att fylla 25 år i förra veckan. Det firade vi med kalas i två dagar. Både släkt och vänner närvarade och det var super roligt att så många kunde komma. Det bjöds på mat, fika och dryck och hjärtat mitt fick massa fina och bra presenter. Tack alla som kom för att fira mitt livs stora kärlek!!

Nu ska jag ta och stiga upp för att göra mig redo att gå till jobbet, have a nice day..

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0