Long time ago

Här har det varit sommar vill jag lova, vilket resulterat i en ordentlig semester från bloggen. Hela sommaren har varit fullspäckade med trevligheter, lathet och jobb. Det har hänt massor och jag ska förslka få med allt i ett så kort inlägg som möjligt så det inte blir tråkigt.

Sommaren började med ett nytt båtköp och midsommarfirande med hela gänget på Järkö i östra skärgården. En härlig midsommarhelg som vi avsultade på aspö.


Sommaren for vidare vecka efter vecka med lite marknader hit och dit och även lite mc-körning. Lillebror fyllde år också och ett litet kals för honom var ju såklart givet.
Trots att sommaren inte bjudit på det väder som hör en sommar till har vi båtfantaster inte brytt oss utan tog så till Hasslöfestivalen även i år våra båtar för en trevlig helg med festligheter och härligt umgänge. Jag må säga att på sjöhavet mår och trivs vi som bäst!!


Sommaren fortlöpte och det stundades bröllop för våra fantasktiska vänner Paulina och Robin. Den 28/7-2012 blev de herr och fru i Nättraby kyrka. En varm dag som bjöd på tårar och festligheter så det stod härliga till. En helt underbar dag och vi tackar för att vi fick dela den med er.


Så kom vi in i augusti, dessvärre min sista jobbvecka för i sommar vilket innebär att jag numera är arbetslös. Men min livskamrat och älskade sambo firade födelsedag, även denna på sjön och det kan inte min arbetslöshet stå i vägen för. 24 år är nu mannen i mitt liv och många till ska han bli min älskade.
Sommaren börjar gå mot sitt slut men en kräftskiva har vi hunnit med som innefattade allt i från brännboll och jövelskap till nakenbad in på småtimmarna. En fantastisk kräftskiva med ett härligt gäng.
Senaste bravaderna för i sommar blev 25-års partaj i Blomstermåla för vår gamle vän Fille. Vi tack för en fantastiskt trevlig helg hos er med god mat och härligt umgänge.
Sommaren är som sagt på utgång och första delarna i "höst" är syrrans födelsedag följt av flera vänners och släktingars födelsedagar. För att inte glömma att det närmar sig jul igen och mamma har redan tagit upp önskelistan som ska fyllas i. Ja jag säger då det, vilket liv vi lever. Jag älskar det!!



En bild från examen får avsluta detta inlägg :)

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0