Städdag

Idag behövde mamman och pappan städa och handla lite. Hemmet såg ut som sju svåra år och skruttans skafferi (mat och gröt) ekade tomt. Så vi ringde mormor för att höra om hon ville passa skruttan ett slag medan vi gjorde en riktig grovstädning. Passade utmärkt, skruttan fick sig en utflykt till Kosta ned mormor och J medan mamman och pappan nu har både handlat, städat och ätit lunch.

Hela förmiddagen har mormor skickat bilder på vår lilla skrutta. Hon har shoppat, ätit semla och sett massor av snö. Vårt lilla yrväder, hon upptäcker nog mer innan hon är 25 år än vad mamma och pappa gjort tillsammans vid 25.


Nu bäddar jag ner mig under min nya filt i väntan på art skrutt ska komma hem :)



Fint till sessan vår

Surfar runt på nätet och finner så mycket fint till vår sessa. Allt ifrån leksaker, väskor och kläder till filtar, skor, braattha och nödvändiga saker. Tänk om man kunde ge henne allt i världen. Tur hon snart fyller år, kan man passa på att köpa lite av det. Det som ligger närmst i tiden är en ryggsäck till förskolan, vårskor, kläder och kanske lite uppdatering i leksakskorgen. Det kan man ju inte få nog av. Har sparat ner bilder på massa fint till sessan och skrivit en "önskelista", får se hur mycket jag hinner bocka av innan födelsedagen.

Här ser ni ett axplock av grejer jag funnit :)



Stod för egen maskin

När mamman imorse satt och sminkade sig på golvet i hallen där vi har spegeln hände något fantastiskt. Skruttan släpper plötsligt taget om mamma och står för egen maskin. Jag blev alldeles till mig för tidigare har skruttan bra släppt på sin höjd fem sekunder innan hon greppat igen. Men idag stod hon säkert i trettio sekunder innan hon satte sig på rumpan igen. Hon stod så länge att jag hann sträcka mig efter telefonen och ta några bilder. Vårt lilla charmtroll utvecklas mer eller mindre var dag och jag kan inte begripa att det snart är ett helt år sedan hon kom till världen. Älskade barn som som vi älskar dig 💕



Lunch

Idag har hag ich skruttan spenderat eftermiddagen med två ljuvliga kolleger. Vi träffades vid lunch hemma hos J gör att gå oss just lite lunch. Sedan tog hon fram en stor chokladkaka och jag tror jag smällde i mig halva, dessutom fick jag sista biten med mig hem. Snosade lite på A's juvel och skruttan lekte med J's lilla charmtroll. Tusen tack för idag tjejer, precis vad jag behövde.

Innan vi for till J idag behövde jag lite mammakärlek, så vi åkte till Nanna på hennes jobb i Ronneby. Kloka ord, pepp och kärlek. Precis vad som behövdes. Tack för att du finns och för att du är just min mamma. Jag älskar dig i all evighet!

Polenkryssning

Vår trettiosextimmars kryssning till Polen är bokad och betald om lite drygt två veckor bär det av. Härom veckan dök personbeviset för skruttan ner i brevlådan, dessutom våra nya kreditkort och koder så vi slipper använda våra kontokort och slutligen dök också våra Europasjukkort ner i brevlådan. I söndags köpte vi oss en ny resväska som vi provpackade och insåg att vi kommer få plats med hela familjens packning, bortsett från skruttans välling och annat som vi packar i skötväskan.

Vi har bokat middagsbufféer när vi går ombord på färjan på kvällen, frukostbuffé innan vi går i land på polsk mark och när vi kliver ombord igen för hemfärd har vi bokat två timmars spa samt middag. Vi hinner med en heldag i Polen för shopping och annat smått pch gott. Det ska bli spännande att uppleva, har verken åkt färjan förut eller besökt Polen.


Huvudsnurr

Precis som rubriken lyder är så råder det full hjärnsnurr här. Alla möjliga tankar far runt, fördelar och nackdelar, glädje och vemod, ja och nej. Det är så jag knappt vet mitt längre, tur det är inpräntat sedan många år tillbaka så jag har en hum om det ;) Jag finner mig i en spännande och nervös situation, en som jag faktiskt aldrig förr befunnit mig i. Det är något nytt och faktiskt lite oerfaret. Mycket mer kan jag inte avslöja just nu, jag behöver lite mer kött på benen innan ett avslöjande. En liten försmak har ni iaf fått och jag ser fram emot att så småningom kunna avslöja mer för er.

Bjuder på en bild från helgen när skruttan och jag gjort oss redo för kalas 💕


Söndag

Idag provade vi på pulkabacken i Rödeby. Tog med oss korv och bröd och grillade i backen. Skruttan tyckte det var lite otäckt att åka pulka så till nästa gång får vi skaffa oss pulkor som vi också kan åka. Då kan skruttan åka med oss istället och känna sig mer trygg.

Efteråt åkte vi till mormor för att fika lite och träffa morbror igen innan han skulle åka. Nu är han på väg upp i landet för GMU. En spännande tid framför sig. Så glad för hans skull samtidigt som jag kommer sakna honom något sjukt mycket.

Ikväll har vi myst bara vår lilla familj. Hemgjord pizza, städ i skruttans garderob, mys till filmerna från när pappan var liten och sedan bäddade vi ner skruttan. Själva flyttade vi ner en våning. Så här sitter vi i soffan, kollar på film och har precis vikt all tvätt, så imorgon kan den plockas in i familjens garderober. Ett lugnt avslut på en vecka som inhållt spännande nyheter och besked.



Family

En underbar fredag ännu en gång. Mya med skruttan hela dagen och avslutning på babysimmet. Givetvis ska vi hoppa på nästa kurs, det är så roligt och mysigt. Efter badet åkte vi hem för att plocka upp varorna vi snabbhandlade innan badet och invänta pappan från jobbet. Sedan plockade vi upp moster och M för att fara till mamma. Middag med mamma, J och alla syskon, grillade entrecote och fläskkotletter med pommes och bea. Muuuuums. Efter maten hade syskonen med respektive bokat bowlingbanor, en delad andraplats med lillebror blev för min del och senaste svågertillskottet F vann.

Vi avslutade kvällen med bad i mammas badtunna och då fick givetvis skruttan vara med, hon älskar ju att bada. Mys sedan i soffan en stund innan vi for hem. Tusen tack mina kära gör en fantastisk kväll. Nu önskar jag lillebror lycka till i Enköping med sin GMU, dit han far redan på söndag. Kommer sakna ihjäl mig och längtar till han hör sin första hemresa.

Dags att släcka dem blå, godnatt..

Känslosvall

Har ni haft den där känslan som får en att må så bra att man nästan kan tycka det är för bra för att vara sant? När man känner att så mycket gott kommer på en gång så att man nästan blir lite orolig och drar sig tillbaka. En sådan känsla drog nyligen in i min själ och plötsligt verkar den infinna sig med all rätt. Det är så oerhört mycket som händer just nu och min hjärna går på högvarv. Sådant högvarv att hjärnan i te längre hänger med, den fungerar inte fullt ut. Möjligtvis, i bästa fall, har jag en hjärnkapacitet på två utav fem just nu. Så mycket att ta in, så mycket att reflektera över. Om jag inte är mig själv just nu så är detta anledningen, jag ska göra mitt yttersta för att inte gå in i dimman igen! Allra helst för familjens bästa..

Pulkatur

Mitt upp i allt på jobbet idag så skakade det till i mammans bakficka. Ett sms från familjen damp ner i inkorgen. Ett sms som innehöll en bild på den vackraste flickan i världen. Iklädd sin söta lilla overall sittandes i sin rosa babypulka. Jag blev så rörd, skruttans första snöupplevelse och första pulkaturen. Som jag önskade att jag kunde varit med pappan och skruttan på deras pulkafärd idag. Mys med familjen i vinterns första riktiga snö, som nu nästan är borta igen. Men förhoppningsvis kommer det lite till snö så att även mamman kan få följa med på pulkaturerna.



Tio månader

Här sitter jag i soffan strax innan lunch efter en förmiddag fylld av diskning, tvättning, dammsugning och en varm och go dusch med min skrutta. I famnen ligger min lilla skrutta och snosar så gott medan min blick pendlar mellan hennes vackra utseende och snön som faller. Blicken fastnar på skruttan och jag blir fullständigt till mig. Jag tänker på hur fort tiden gått sedan vi först fick veta att hon blivit till. Det är hela 18 månader sedan dess och här sitter vi idag exakt tio månader efter hennes entré till den stora världen och till vårt liv. Ett liv som inneburit en bergodalbana av känslor, tårar och skratt. Tänk om jag kunde få ord till att beskriva hur mycket denna lilla tös betyder för oss och hur mycket vi älskar henne. Eller om det fanns handlingar som kunde beskriva. Hur mycket ord och handlingar vi än överöser henne med så är det inte nog. Du är värd så mycket mer.

Utvecklingen går framåt för vår lilla skrutta. Hon kryper fortfarande runt i full rulle, har fått två tänder, börjat äta lite av det som vi äter, försöker få fram ord till tal, går med sin gåvagn och står själv korta korta sekunder. Ja jisses, snart släpper hon helt och hållet och går för egen maskin. Liten börjar nu verkligen bli stor. Vår älskade lilla sessa 💕



Stora tjejen

Så vart det dags att stänga våra blå igen, ännu en måndag är passerad. Idag blev jag väckt vid strax innan sex på morgonen när sambon steg upp. Han ville tala om att skruttan låg i vår säng, yrvaken undrade jag varför. Då hade hon varit lite orolig och gnällt så han hade hämtat henne och lagt henne hos oss. Tänk att skruttan sovit i sitt eget rum inatt, från 20.00 till 05.00. Lilla skruttan så duktig, jag känner hur tiden springer, hur stor hon börjar bli. Min bebis är ingen bebis, det är mammas stora flicka nu. Liten blir stor.. 💕

Syskonhäng

Idag har vi lite syskonhäng, hämtade lillebror och hans E vid halv nio för att köra henne till kallinge och flyget. Dags att fara tillbaka till Luleå igen för lite mera plugg. Hämtade upp sis på vägen hem för en gemensam frukost. Sedan tog de skruttan medan jag for ett ärende innan vi skulle åka till banken för att ordna lite åt sis och köpa oss lite lunch. Råkade få med oss varsitt par skor hem också, oops! Skruttan åkte bil på Coop och vart helnöjd där hon satt. Älskade lilla loppan, så stor du blivit.

Lite vila nu innan jag ska rycka in för två timmars kvällsjobb. En kollega behövde uppbackning och vad gör man, ställer upp. Så dags att sluta mina blå innan vi häntar upp pappan och släpper av mamman på jobbet. Trevlig måndag!



Helg när den är som bäst

Ännu en helg till ända. Vad har vi haft för oss då? Fredagen spenderade vi hos svärföräldrarna. Åt god middag, kollade på filmer som spelats in med åren och svärfar och sambon spikade lister. Lördagen startade jag på gymmet och sedan spenderade jag på hela förmiddagen på hemmaplan med min sessa. Dammade, flyttade hennes säng till hennes rum, tvättade och bytte sängkläder. Allt medan pappan körde iväg all plåt från vår gamla oljetank som stod i källarn. Sedan for vi en kort sväng till Lyckeby men kom hem tomhänta. Gardinerna jag kollat ut vart slut, mattan till vår skrutta vart för stor och bilstolarnas värld blev en djungel. Typiskt!

Kvällen blev spontan, sessan fick barnvakt av farmor och farfar över natten medan vi gick ut för att äta med A&J. En trevlig kväll som vi avrundade vid midnatt. Sovmorgon idag innan vi hämtade sessan för att sedan åka till mormor. En hel dag tillsammans med mormor, mostrar och morbror. Idag har vi hunnit träffa nästan alla våra närmsta. Det bästa med helgerna.

Tack alla som bidrog till ännu en fantastisk helg, nu välkomnar vi en ny spännande vecka!

Hoppfull

Himmel vad jag är tacksam, de senaste två dagarna har folk i min omgivning gjort mig lite extra hoppfull, peppad och taggad för framtiden. Kan det vara möjligt, kan det vara sant. Kan det vara nu det vänder, nu turen kommer. Är det nu det är dags, är det nu boken vänder blad. Tusen tack såhär långt, jag är så in i helskotta glad just nu. Med ett gigantiskt leende på mina läppar och tindrande blå ögon kryper jag till sängs hoppfull om livet och vad det näst kan erbjuda.


Fredag

Veckans jobb är över men idag besökte vi mammans jobb ändå, några kolleger hade frågat efter skruttan. Så en sväng på stan och sedan tog vi lunchen på mammas jobb. Mötte upp moster i Lyckeby en sväng innan vi for mot Rödeby för det efterlängtade babysimmet. Som vi saknat det under jul och nyår, tur vi har vår vedeldade badtunna hemma. Det är så mysigt med babysim och vi ska definitivt anmäla oss till nästa kurs och genomföra den innan det är dags för skruttan att börja förskolan. Åh vad det tar emot att skriva, det känns så konstigt att hon snart är ett år gammal, att tiden gått så fort. Vart tog tiden och året vägen?! Lilla skrutt. Babysim blir det iaf en kurs till för det är vår start på fredagens och helgens mys. Skruttan älskar det, plaskar och njuter för fullt. Lagom till vi kom hem efter badet kom också pappan hem och vi gjorde oss klara för att äta mat hos svärmor och svärfar. Här sitter vi nu med en sovande skrutt i soffan och snart dags för att dra oss hem. Bädda ner oss i sängen och sova. Åh fredag som jag längtat efter dig!



Tisdag

Så vart ledigheten slut och två jobbdagar väntar. Passade på att göra dagen till den bästa. Startade mjukt runt sju och åt frukost vid åtta. Lite lek och bus på det, körde en maskin tvätt och fyllde på pelletsbehållaren. Lite bus till och sedan slocknade skruttan i mammas och pappas säng.


Vaknade lagom till vi skulle fara till min farmor och farfar för en pannkakslunch. Skruttan åt en hel pannkaka och fick sedan goda kex, precis som mamman när hon vart liten. Farmor tyckte skruttan skulle ha några med sig hem så hon fyllde en plastbunke och skickade med hem. En riktigt mysig eftermiddag tillsammans med farmor och farfar.

Hem kom vi lagom till pappan slutade jobbet och då vart han hungrig. Stuvade makaroner och köttbullar slank ner i våra magar och sedan mös vi ner oss i soffan. Tisdag i all ära och en av mina dagar det finns tid för gymmet. Sagt och gjort, sambon skickade iväg mig. Rev loss med syrran som låg på soffan med en påse godis, mohaha. Jäklar så bra man både mår och känner sig efteråt. Längtar till nästa pass!

Måndag

Måndag igen, pappan jobbar medan mamman och skruttan är lediga. Vardagen ska nu nötas tillbaka. Idag har vi tagit det lugnt men ändå varit effektiva. Efter frukost tog skruttan en förmiddagsvila och när hon vaknade tog vi en härlig promenad i duggregnet med vår fantastiska E. När vi kom hem vart det lunch för skruttan så E och jag passade på att dricka te och äta apelsin. En mysig förmiddag med gott sällskap.

Eftermiddagen har vi ägnat åt lite lek och mys, samt vikt ihop den sista tvätten. Ska bara plockas in nu också. Sedan vart det dags för matlagning och här sitter jag nu vid köksbordet och maten är i magen. Det blev en ensam måltid, pappan ringde kvart över fyra för att tala om att han blir sen och skruttan gick i däck efter halva sin portion. Tyst och lugn iof men alltid trevligt med middagssällskap.



Söndag

Idag har varit en lugn och skön dag, precis som jag vill ha mina söndagar. Skruttan ville inte somna om efter sitt ersättningsmål vid sju så jag tog täcke och kudde med mig till hennes rum för att vila medan hon lekte. Vid nio vaknade pappan så då blev det frukost för hela familjen. Jag älskar våra helgfrukostar, att få äta i lugn och ro tillsammans.


Efter frukost åkte vi för att besöka mormor en runda. Sambon hjälpte dem med vattenutkastaren och så kollade vi lite närmre på vår kommande tripp till Polen. Vad vi behöver för id-handlingar, priser och datum. Kolla upp ledighet och sedan bokar vi, en tur med avgång i Gdynia samt frukost, middag och spa ombord. Ser fram emot att komma iväg en runda.

Vi tog en lunch hos farmor och farfar innan vi åkte hem för att dona lite. Sambon kapar ner oljetanken i pannrummet medan jag viker tvätt med en sovandes skrutta i famnen. Så snart skrutt vaknar ska hon få middag och sedna ska vi besöka moster en runda för att fika. Åh underbara söndagar!!



Drömmar

Inatt hände det igen, jag vaknade av att jag grät. Återigen en dröm, precis som för en vecka sedan. En dröm som i verkligheten skulle rasa hela min värld. Jag vart förstörd och innan jag förstod att jag låg i min säng och hade drömt var kudden redan dyngblöt av tårar. Det är så fruktansvärt, att drömmar kan göra en så ont och så ledsen. Så förvirrad och så skärrad, att man vaknar och gråter floder och inte vet om det är verklighet eller dröm. Usch jag avskyr sådana drömmar, det borde vara förbjudet med dåliga nattdrömmar. Dem borde inte kunde tränga fram i våra hjärnor. Innan jag lyckades somna om inatt hade jag vridit och vänt på drömmen och gråtit lite till. Fy farao för dåliga drömmar, försvinn från mitt liv!!

Morgonpass

Imorse sov familjen som små grisar när min klocka ringde vid halv åtta. Smög mig upp och drog på träningskläderna för att ta mig till gymmet och riva loss. Jäklar rent ut sagt vad skönt att komma dit så tidigt när knappt någon orkat ta sig dit ännu. Kondition för att värma upp och så fick både armar och ben visa sin styrka idag. I vanlig ordning kände jag mig yr och svimfärdig, vilket jag aldrig gjorde innan min graviditet. Jag förstår inte riktigt varför, någon som har något tips? Efteråt däremot känner jag mig amazing, som en ny människa. Det är så härligt att få riva loss, andas lättare och man mår så jäkla bra. Underbart!



REA

Undan eller kull, nej mellandagsrean vart inget att ha för oss. Vi sprang snabbt genom stan då och insåg att det inte fanns något till oss. Däremot januarirean har varit något att ha, allra helst på Cubus. Har minsann shoppat loss både till mig och skruttan vår. Kläder som skulle kostat oss ca 1500:- hoppade ner i en kasse och fick följa med hem för ynka 400:-. Mamman fick kläder att använda direkt medan skruttan får vänta till sin födelsedag i mars. Passade på att köpa större storlekar för att hon ska kunna få det när hon fyller år och växa i under våren.

Så igår shoppade jag loss med skruttan och mostrarna på stan. Passade på att luncha också och när vi skulle hem mötte vi pappan på stadens gator. En vattenläcka mitt i stan som han fått i uppgift att ta hand om. En bra readag på stan helt enkelt!

Fick två sådana här söta skålar i julklapp av syrran så igår kunde jag inte motstå att köpa hem två till samt fyra bordsunderlägg

En glad fis som precis biti mamman i fingret 😂

Dinner

Jobbveckan är slut för min del och för sambon börjar den imorgon. Tala om att mjukstarta efter lång ledighet med en arbetsdag och sedan helg, medan jag redan jobbat fyra dagar. Det har ändå varit en ljuvlig ledighet, massa familjetid och mys. Fotboll, shopping, tid för släkten och vänner, jul, nyår och kalas. Ett perfekt sätt att byta år på.

Men nu är vardagen här igen och vi börjar förbereda oss för att om tre månader lämna vår älskade lilla skrutta på dagis. Kan inte fatta att hon redan är så stor, snart ett år gammal. Vart tog min nyfödda lilla bebis vägen, det känns ju som igår. Igår jag höll henne i min famn för första gången, men här sitter  vi redan snart ett år senare. Det är stort, galet och stundtals så overkligt. Vilket år vi haft, vad vår skrutta gett oss liv. Ett liv jag aldrig skulle byta bort, de ljuvliga stunderna överväger alla stunder av gnäll och frustration.

Som sagt är vardagen här igen och två kvällar i rad har jag fått komma hem till dukat bord, sambon har lagt ribban och imorgon får jag leva upp till den. Igår serverades viltsvinsgryta med klyftpotatis och idag blev det pasta cabonara. Ren lyx vill jag lova, så imorgon får jag rota i frysen och se vad jag ska slå till med!

6 januari och 26 år

Vilken födelsedag jag haft, utom alla förväntningar. Smygstartade med vännerna igår kväll, fika och bad i tunnan. De hade blommor, choklad pch vin med sig till den blivande 26-åringen. Det blev en lång och teckning kväll som avslutades vid midnatt efter några rundor tärning. Tack för att ni ville komma.

Födelsedagen, 6 januari, började idag vid åtta med min familj, ett stort och tungt paket hade sem köpt till mig. Det visade sig innehålla en symaskin, precis vad jag önskat mig! Nu kan jag sy gardiner och massa annat skoj. Fantastiskt!

Sedan kom syrran och M för att fira mig en stund innan innan hon gick på sin jobbkväll. Ett per träningsbyxor pch en lykta i koppar infann sig i paketen från dem. Perfekta presenter! Fortsatte dagen med snabbhandling för att sedan baka frallor til gästerna som skulle komma vid 14. Gästerna trillade in och jag bjöd på enbart hembakat idag, frallor, tre sorters kakor och glasstårta. Även av dessa gäster fick jag presenter, blommor, pengar, bordsdukar, presentkort och en söt kuvertväska. Gissa om jag blev glad för även dessa presenter, givetvis. Nu har jag så jag kan köpa mig min köksassistent som också stått på min önskelista. Äntligen!!

Avslutar dagen med hemgjord pizza i soffan och film och njuter av min första dag som 26-åring. Tusen tack för alla gratulationer och presentera, jag är mer än nöjd!!



Kaaaos

Jisses, när jag steg upp imorse hadejag  inte en aning om vad dagen skulle erbjuda. Jobb visste jag, men inte i tempot som varit. Himmel och pannkaka!! Jag kunde ju anat men det hann jag inte. Plötsligt stod vi där i kassan vid öppning med femton kunder i kö. Bankvalv som strulade, service av rulltrappan och allt på en gång. Kort dag, arbetstid till 13.00 och kvart överlämnade sista kunden våra lokaler. Då vart jag helt slut, både i knopp och kropp och hade ännu inte fått i mig något att äta. Ja minst sagt en intensiv dag på jobbet.

Men det räckte inte. Stress hem för att hämta upp skruttan. Baka, laga middag, göra glasstårta, dammsuga, bädda sängen, elda tunnan, plocka undan och ta hand om en grinig unge. Mer död än levande just nu. Tur att vi är två i denna relationen. Hjälpts åt till tusen och nu är vi redo för kvällens alla gäster. Fika och bad i tunnan tillsammans med fantastiska vänner, min sista kväll som 25-åring!



Söndagstur

Idag har vi fått en del gjort. Fixat om mitt mobilabonnemang, bakat, promenerat, donat i pannrummet, handlat och anmält föräldrardagar fram till sista mars eftersom jag fått förlängt! Hela dagen har på så vis svept förbi och  i eftermiddags kom S&N med fika. Halv sex bestämde vi oss för att ta en söndagstur, som vi brukade göra förut. Mot Aspö, men först plockade vi upp lite mat. Mat i bilen på färjan och sedan har vi nu åkt på tur runt hela Aspö. Innan skruttan somnade fick hon låna mammas mobil och lyssna på Astrid Lindgren. Hon har då lyckats komma in i kameran och tagit en bild samt lagt upp den på mammans instagramkonto. Älskade lilla skrutt, kan redan med dagens sociala medier. Snart dags att åka färjan hem igen, krypa till sängs och ladda om för morgondagens jobb.

Skruttans egentagna fotografi 😂

Första jobbdagen

Oj vad segt det var att stiga upp idag. Sju ringde klockan och jag vart inte människa. Men upp, petade i mig frukost, drog på mig kläder och for iväg. En del knepigare ärenden men inte överdrivet många kunder. Visst hade vi att göra hela dagen, bättre än att bara sitta och stirra. Jag gillar fart.

När jg väl kunde sluta for jag hem till la familia som var på besök hos S&N. Stannade en stuns innan vi gick hem för att laga fredagsmiddag. Det fick bli tacogratäng idag. Lek och bus med vår lilla innan sängdags. Tog ett tag innan hon kom till ro vilket resulterade i att mamman till slut somnade vid nio och vaknade för en stund sedan. Vart nog inte utvilade efter den långa ledigheten, eller så tog jobbet kål på mig. Hur eller hur, dags för nattsömnen.



Första januari 2015

Första dagen på nytt år, första januari 2015. Vi inledde året lugnt, frukost hos syrran som fixade frallor och sedan cyklade vi hem. En "cykel of shame" för att krypa ner på soffan och bara vara. Mysa in nya året och njuta av varandra. Jag är så himmelens lyckligt lottad som har min lilla familj. Vad vore jag utan er?!

I eftermiddags beställde vi burgare och kebab, och mös till en film hos E&J samt allas vår S. Sune på bilsemester, den vart helt okej och nu ska vi vara se den satsar också så är vi i fas. For hem vid åtta för att natta skruttan och mös sedan ner oss på soffan till en film. Som sagt en riktigt lugn första dag på nya året. Nu är det dags att stänga lina blå för imorgon har jag lovat hoppa in på jobbet.

Hoppas ni kära läsare haft en lika härlig start idag som vi haft, godnatt.



2015

Skruttan somnade 20.30 och vaknade lagom till tolvslaget. Hela familjen klädde på sig och gick ut för att se fyrverkerierna. Skruttan vart facinerad och tittade undrande på himlen. Härligt att få inleda året första minuter tillsammans med det dyrbaraste i livet.

Med småtimmarna gav sig en efter en hemåt för att krypa ner i sin säng. Skruttan hade somnat gott igen så vi bestämde oss för att stanna över natten hos syrran. Här ligger jag nu, på soffan efter att ha legat en stund på golvet nedanför skruttans säng. Ont i hela kroppen och kan inte sova. Lär inte bli många fler timmars sömn. Istället kanske jag får sova bort en hel dag, annars lär jag inte orka jobba på fredag. Nehe, ett glas vatten sedan försöka somna igen. Gott nytt år kära läsare!



rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0