Vet inte vad som hände...

Vet inte vad som hände riktigt med mitt förra inlägg. Men av någon anledning så syns bara rubriken men inte texten. Har försökt gå in och redigera inlägget men inget verka hjälpa. Tråkigt, men om man drar med datormusen över allt så kan man se texten och läsa den iaf. Dock väldigt misslyckat att det skulle bli så. Men shit happens!

Iaf, ganska lugnt på jobbet idag så därför gör jag en kort fuling idag också. Igår var vi borta hos Sis och hennes karl, även mamma och småsyskonen, och fikade lite. Himla mysigt! Ikväll blir det nog lite tacomys med Hjärtat mitt om vi inte i slutändan hämtar en pizza för det var länge sedan vi åt det nu. Återstår att se, men mys ska det bli iaf.

Som sagt kort uppdatering...

En fuling

En liten fuling här och uppdaterar lite snabbt:

Förra veckan spann på som bara den med jobb, sjöliv, soffläge och umgänge med vänner och familjer. Helt fantastiskt vad tiden går undan och ändå hinner man oftast njuta till tusen i sitt sällskap. måndag och tisdag eftermiddag spenderade vi på sjön med bland annat Robins familj samt några vänner. Helt underbart att komma ut så även om det bara är någon timme så gör det lilla så mycket.

I onsdags bokade vi äntligen vår resa till GBG. Hotell över en helg med besök på både Universeum och Liseberg samt en massa shopping också. God mat och härligt umgänge, kan det bli bättre liksom?! Åh vad jag längtar dit!!

Helgen var det verkligen full fart, nästan mer än vanligt. Bjöd hem lite vänner på middag i fredags och efter det tog vi en sväng till Östersjöfestivalen. Helt okej festival men jag hade gärna sluppit allt regn som bara öste ner. Hemma sent och upp tidigt i lördags för att åka till Kalmar med Sis och hennes karl. Har en kanon dag med centrumshopping och ett Ikea-besök (som tog längre tid än planerat). Dagen avslutade vi med lite gott att dricka och sällskapsspel  i svärföräldrarnas båt i gästhamnen. Dock blev syrran sjösjuk pga. stormen som svepte in så vi gick hem tidigare än planerat.

Helgen och veckan var iaf kanon och jag missade absolut ingenting.

Från förra veckan till igår:
Var hos min goda vän Carin och hennes karl på ett litet besök igår. Det var verkligen på tiden att jag kikade upp dit eftersom det är över ett halvår sedan de flyttade till sitt hus i Holmsjö. Super mysigt hus som ligger alldeles perfekt på höjden. Blev ännu mer sugen på att hitta mitt hus när jag var där igår, vill ju inte bo på våra nedrans 50 kvm resten av livet :P Dessutom visade Carin lite bilder på bebisen i magen och lite av sakerna som de köpt till den lille bebisen. Blir man sugen på det med eller? Ja lite, men det får vänta lite till. Hade en härlig pratstund med Carin och när jag körde hem längtade jag till nästa besök. Får försöka planera in det lite oftare.

Nehe, back to business..

Inget jag lider av

Att det är söndag igen och helgen gick så snabbt är inget jag lider av. Jobba imorgon, vadå? Jag har haft en kanon helg precis som vanligt. Massa egentid med min underbara Sambo fylld av mys mys mys. Dessutom kunde vi ju inte bara låta bli att hänga på de andra till Hasslö med båtarna igår, så iväg bar det. Hade kanon trevligt med massa god mat, dricka och umgänge. Inte bara nuvarnade umgänge utan en och annan från förr dök också upp. Gick dock inte in på området eftersomjag tyckte det var på tok för dyrt så det fick räcka med en promenad upp förr att kolla läget en snabbis för att seda bege oss till båtarna igen för att småtjata in på små timmarna. Ja en underbar helg och jag lider inte det minsta av det redan är söndag igen.


From one thing to another, I think it's sad cause you're loosing great things...

Glömska

Glömska är min bästa vän nu för tiden. Jag glömmer allt ifrån hur mycket klockan var för fem minuter sedan och vilken dag det är till att inte betala mina fakturor. Vilken tur jag har som kom på det bara en dag för sent åtminstone. Men jisses det är nog dags att börja ta tag i livet mitt och försöka skaffa mig ett bättre minne. Går det? Dessutom glömmer jag att det finns internet, min facebook sida och min blogg blir lite lätt glömda men under sommaren är det väl helt förståligt egentligen.

Iaf så knatar jag på på mitt jobb och försöker hinna med allt samtidigt som jag löser ett och annat problem som dyker upp. Dessutom försöker jag hinna njuta av livet på min fritid med lite båt och mc-turer men också av lite familje och vänskapsstunder. Det är viktigt att inte glömma bort varandra. Tänkte jag skulle försöka slå en pling till några vänner som jag verkligen inte sett på länge och försöka ta en liten träff med dem.

Nehe, nu har jag faktiskt betalt min faktura så nu måste jag ge mig av innan apoteken i staden stänger.

Trevlig fortsatt sommar!!

Söndag

Så var det söndag igen och ännu en vecka har passerat. En vecka fylld av jobb, kalas, tjejkväll och bilträff. Ja en massa har jag hunnit med och dessutom vågade jag ta mig ett dopp i havet igår igen. Inget att rekommendera då det var super kallt. 16 grader sas det och jag är verkligen villig att hålla med.

Tänkte faktiskt inte göra ett längre inlägg idag för det blir lätt så tjatigt att gå genom minsta detalj.

Så en kort uppdatering och nu väntar en kväll med tacomys med Hjärtat mitt och goda vänner.

See you soon!!

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0