FYI

Kommer låta bloggen ligga åt sidan lite och ägna tid åt sådant som har mer betydelse. Håll ut kära läsare, jag återkommer när tiden känns rätt..

Indoor walking

Hittat ett nytt pass på gymmet som passar mig perfekt, indoor walking. Det är ett pass på crosstrainer där det körs intervaller. Trodde inte jag skulle fixa ett sådant pass, men skam den som ger sig. Har gått på två pass nu och känner att det är nice pass. Har börjat med 30 min programmet och ska sakteliga efter ett tag ge mig på 45 min och sedan öka. Men nu börjat jag på 30 och jobbat mig framåt. Passet ligger perfekt på söndagar och tisdagar så att jag kan gå på cxworx direkt efteråt. Det ger mig både kondition och styrka. Känns som en bra kombo att testa ett tag med två gympass i veckan också. Det känns bäst att prova sig fram så man hittar det man känner passar en själv. Välkommen nya pass!!

Försvunnen

Min klänning som inhandlades för si sådär två år sedan är borta. En blommig fodralklänning med dragkedja längs med hela framsidan. Inköpt på carlings i Norge. Hoppas innerligt att den ska dyka upp och har därför kollat garderoben och byrån säkert tre eller fyra gånger. Har också försökt hitta den på nätet men utan resultat. Hade varit lättare om jag vetat vilket "märke" det var. Men det är väl bara att inse att den är borta och så får jag tröstshoppa något nytt.
Men om någon mot förmodan skulle känna igen den och vet märket eller någon som vill sälja/skänka sin så hör mer än gärna av er!!

Alla hjärtans dag

Kärlek står på menyn em dag som denna. Den började med en morgon puss av min älskling innan han for till jobbet. Det kan ute börja så mycket bättre. Dagen på jobbet har stor helt okej och stundtals gick den även fort. Avbokade faktiskt passet som jag annars tänkt gå på ikväll bara för att få komma hem umgås med min man. Jobbade ju kväll och om jag hade gått på passet hade jag varit hemma super sent. Så tärningen fick stå åt sidan idag.
Väl hemma ikväll har mitt älskade hjärta köpt blommor och lotter till mig. Gissa om jag blev överraskad eftersom vi vanligtvis inte längre köper något till varandra utan myser extra på vår årsdag istället. Det värmde i kropp, själ och hjärta att få blommor. Det är så uppskattat. Tack älskade bättre hälft, du är underbar.
Kvällen har vi tillbringat i hemmet med middag och sedan lite kvällsfika. Det är nämligen tillåtet med fika på alla hjärtans dag. Om en stund ska vi nog minsann borsta våra vita munverktyg och sedan krypa till sängs och ladda om för en ny dag. Ska bestämt somna i mannens famn ikväll och krama honom hårt. Det är han definitivt värd.

Onsdag i all sin glans

Så var det onsdag igen och flitens lampa lyser på dagarna fram till 19 tiden. Då sjunker jag ner i soffan med min bättre hälft och bara myser. Nu har mannen min varit sjuk i några dagar också vilket gjort att det varit lite extra lågt tempo på hemmaplan. men ibland är det skönt att dra ner på tempot ibland, men tråkigt att det ska bero på sjukdom. Hosta, feber och värk i kroppen är ingen höjdare och nu hoppas vi att mannen för hålla sig frisk ett braaaaaaa tag framöver.
själv har jag klarat mig undan med endast lite huvudvärk, peppar peppar!! Hoppas verkligen slippa undan sjukan som går i varje hushåll. Jag blir så fruktansvärt gnällig när jag är sjuk så det är ingen höjdare att leva ihop med mig då. Glad att min man stått ut med mig såhär länge. han skulle klära av vad som efter att ha levt ihop med mig i så många år, hahaha.
Nehej, dags att köra hem svärföräldrarnas bil så de kan ta sig till jobbet imorgon. De anländer från Thailand i natt. Att döma av deras bilder på Facebook så här de haft det riktigt bra och jag kan ärligt säga att jag önskar jag varit med där också. Hade varit underbart att få uppleva Thailand. Men en annan gång för mig och mannen, bättre sent än aldrig!!

Work it

Ändrat om lite i min träning. Känner att det inte hänt jätte mycket viktmässigt sedan jag började träna för en månad sedan så därför ska jag prova byta ut lite jag gjort mot annat. Jag ser och känner dock andra skillnader men inte vikten. Det gäller mesta dels gymmet som jag ska ändra om mitt schema. Jag har lyft vikter tidigare på gymmet vilket antagligen "vänt fett till muskler". Det innebär att vikten inte ändras utan "byts" ju istället bara ut. Därför ska jag nu satsa på motion och kondition på gymmet samt mage och rygg. På så sätt hoppas jag det ska visas viktmässigt också. Då idag fick det blir löpande och mage i kombination med rygg. Det är främst mage och rygg som jag behöver stärka och träna, så jag tror mitt nya tillvägagångssätt kommer bli toppen!!

Flytt och kalas

Så var även denna dag slut. Nerkrupen i sängen helt slut efter en intensiv dag. Först upp för att hjälpa mor att flytta allt från vind och förråd till hennes nya boende. Det gick snabbt, bara några få timmar. Nästa helg kör vi resten och sedan är allt på plats.
Efter flytten åt mannen och jag middag hos lilla mor innan vi åkte hem för att duscha och göra oss ordning för kalas. Denna gång stod Martin på listan att fira födelsedag. Sagt och gjort! Syrran hade bakat goda sockerkakor och flätor. Inte nog med det hade hon dessutom gjort egen prinsesstårta från grunden. Hon är helt otrolig!!
Trött och sliten som jag är tänker jag släcka lampan och krama om min man hela natten. Han mår inte riktigt bra, tror minsann det är lite kärlek som han behöver. Älskade underbara du!!

Första mötet

Utan att själv förstå eller se det, kan det ske då. Kan saker och ting ske kan känslor uppstå, utan att vi lägger en minsta tanke på det?
Så var det för mig. Vid det allra första mötet hände något. Någon typ av attraktion infann sig snabbt och jag förstod det inte själv. Visst tänkte jag tanken, "han är snygg" och samtidigt "han skulle aldrig falla för mig". Men mer energi eller tanke la jag inte. Trots det var rullningen igång. Jag hade snappat upp en attraktion till en person jag inte kände och knappt visste vem det var. Jag visste inte själv att attraktionen fanns där, inte förrän en dag när han sa de där rätta orden. Då förstod jag, det hade varit kärlek från första mötet. Jag var kär, helt utan vetskap. Det visade sig att min kärlek var besvarad och här sitter vi idag, sex år senare, tillsammans. Det är kärlek och tillsammans ska vi skriva historia.
Always and forever <3

Träningens helg

I helgen har det blivit två träningspass, ett gym och ett cx. Det känns i mage och ben och jag har därför en liten känsla av att det kan bli svårt att törs sig imorgon. Men det är bas att bita ihop för det ska kännas att man tränat.
Målet med träningen är att tappa några kilo samt att återfå den kondition jag hade i yngre dar. Till sommaren hoppas jag ha kommit åtminstone halvvägs till målvikten och att jag orkar med en joggning tur på iaf en halvtimme. Skam den som ger sig!!
Kvällen och helgen avslutar jag med morötter i famnen på min älskade livskamrat. Han som stärker mig!!

Sunday one more time

Så var det återigen söndag och helgen flög förbi i vanlig ordning. I fredags hade vi mysig syskonkväll. Vi åt revben, vitlöksbröd och kex med ost. Till efterrätt hade vi chokladfondue med goda frukter. Vi kollade på gladiatorerna och hade en trevlig kväll tillsammans. Ibland tänker jag: "vad vore jag utan mina syskon, ingenting!" Ni är de bästa som finns.
Igår kväll fick vi besök från Kalmar. Vår gamle vän Fille flyttade dit med sin tjej Malin och deras dotter för något år sedan. Malin kommer där ifrån. Idag väntar de sitt andra barn som kommer i juni. Det ser så mysigt ut med magen att man smälter. Vi bjöd dem på förrätt, varmrätt och efterrätt igår och sedan lite lördagsgodis. Deras dotter är för härlig, först sådär blyg och sedan släpper det. vi hade en himla trevlig och bra kväll och jag ser fram emot vår nästa träff!!

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0