Sommarjobb

I måndags var jag och besökte mitt gamla jobb. Ett jobb som jag verkligen trivts på och då kollegorna är hur bra som helst. Hem gick jag med ett leende på läpparna i vetskap om att jag ska jobba där i sommar också. Känns så himla skönt att veta vad jag ska göra i sommar och nu kan jag lägga alla tankar och all krut på sista spurten i skolan. Kandidatuppsats, här kommer vi!!

Kandidatuppsatsen

Då var vi igång med sista kursen för dessa tre åren. Kandidatuppsatsen och det allvarligare och viktigaste arbetet vi tagit på oss under denna tid. Såhär långt (tre dagar) så går det bra men vi har långt kvar och mycket att göra.en vår inställning är att kämpa på och vi ska minsann bli klara i tid. Ett mål vi sk gör allt vi kan för att hålla. Heja oss!!
Utöver uppsatsen försöker jag leva ett härligt liv. Umgås med nära och kära och njuter de stunder som ges. Ikväll tog jag en sväng till Carin och hennes prins för en fika och massa prat. Lika härligt att ses varje gång och jag längtar redan till nästa tillfälle som ges. Härliga vän!!
Nehe, klockan springer iväg och jag ska sova. Ladda mina batterier för morgondagen, sov gott!!

5 års lycka!!

Igår den 24 mars var det på dagen fem år sedan jag och min man blev ett par. Roligt är att denna dag inföll en lördag precis som den 24 mars för fem år sedan. Dagen firade vi med att strosa runt och shoppa lite i vår ljuvliga stad. Dessutom tog vi en fika hos David och Albin, Nettan var tyvärr och jobbade. Framåt kvällen grillade min man lite till oss och vi njöt av super god middag a la Robin. Min man kan laga mat han. Avslutade kvällen med lite fest ihop med några vänner och idag känner jag mig väl lite halvt om halvt bakis. Har intagit balkongläge med bästa kompisen vattenflaskan. Och lite jordgubbar i hopp om att pigga på mig snart. I eftermiddag bjuder mor min på våfflor och fika för att fira att hon fyllt år. Skulle kunna säga att det varit en helt amazing helg och vädret har verkligenvarit med oss. Helt underbart!!
Trevlig söndag kära läsare, glöm inte ställa fram klockan en timme för sommartiden som infann sig inatt..

Världens finast Mamma

Har jag nämnt för er att jag har världens finaste Mamma?! Idag vill jag ägna ett inlägg till henne och även passa på att gratulera henne på födelsedagen. Idag är det hennes dag, tyvärr kan vi inte ses då hon är på kurs tills på lördag men jga ska grilla lite gott för henne ändå ikväll. Grillat kött och kroketter, mums!! Iaf Mamma, bättre sådan kan man inte ha. Jag och mina syskon har verkligen haft tur som fått just henne till vår mamma. Hon finns alltid där och ställer upp till tvåtusen. Hennes axel kan man luta sig mot i svåra tider. Omtänksam och sprallig och ser alltid till vårt bästa. Vad mer kan man begära av sin mamma egentligen, inte mycket. Hennes kärlek räcker gott och väl!!



Jag Älskar Dig!!

Dragning

På något sätt, vet inte om det är slumpen eller ödet men jag lyckas ha en dragning till något som är ganska roligt. För information kan nämnas att min pappa heter Per. En rolig sak är att min före detta även han hette Per, fast i andra namn. Och på något vänster har jag lyckats igen då min sambo, mitt livs kärlek även han heter Per i andra namn. Det roligaste av allt i detta är att även sambons pappa heter Per, i förnamn precis som min pappa. So, tell me!! Slump eller ödet?! Jag tror på ödet, det sägs dessutom att man vill ha en man som är lik sin pappa. Namnet är bara en faktor på likheter.

Rapporter

Usch, att läsa massa rapporter är definitivt tråkigare än att skriva sin egna. Jag dör av detta eviga läsande, inget illa meny mot er kära klasskamrater som skrivit dem. Men att läsa är verkligen inte min starka sida. Dessutom har vi skrivit om samma teman vilket gör det not so fun. Nej läsa är dö tråkigt och jag får se hur många till jag orkar läsa idag, har shit mig genom tre stycken och dör snart.
Lite vilande framför tvn nu istället, mycket bättre!!

Bakning med båda mina sis

Ikväll har det bakats för fulla muggar här hemma tillsammans med Evelina och Emma, mina sis. Det blev både vaniljbullar och gula rutor idag. Till helgen ska jag nog ge mig på kanelbullar och något annat spännande. Det är bra att ha hemma när man får besök. Ska nog göra lite frukostbullar också. Frysen ska fyllas upp iaf så man har vid oväntat besök.
Inte nog med att jag fyllt på lite i frysen så fick jag umgås med två av mina underbara syskon också. Det är härligt att teäffas och prata lite skit ibland. Stunder man minns och njuter av hela livet. På torsdag kommer Emma och Viktor hit pch så tänkte jag att vi skulle grilla lite. Mår så bra av att vara med mina syskon, det är livskvalité!!
Dags att krypa till sängs för nu är rapporten inlämnad och det finns igen återvändo, godnatt..

Veckans?

Veckans händelse eller grej blir absolut vårt nyinköpta rottingset till balkongen i svart med gråa dynor. Super nöjd med köpet och det pryder balkongen perfekt. Härligt med en myhörna på balkongen i solig dag eller sensommarkväll. Bild kommer senare då jag bloggar via mobilen och det inte vill fungera med bilder.

Utslagen

Utslagen är rätta ordet. Idag har jag nästan känt mig lite småret sjuk till och från. Tror inte det är så men har verkligen inte varit på topp. Men vad gör det med en sådan dag ibland. Rätt skönt att ha anledning att vara soffliggandes ibland. Idag har vi fyllt på kylskåpet, skruvat ihop sista fåtöljen och jag har finslipat mitt arbete lite. Känner ige att tiden räckt för ett sista tema så det får vara. Bättre jag kikar extra på det gjort och ser till att det är riktigt bra istället.
Nehe, ska krypa ner hos min man nu för att få lite sömn. Godnatt kära läsare!!

Robin

Jag har inte berättat särskillt mycket om min sambo, mitt livs kärlek här i bloggen innan. Tänkte därför tillägna honom ett helt eget inlägg utan att gå in allt för personligt. Jag trodde aldrig att jag skulle träffa en kille igen som jag kunde tycka om såhär mycket eller som skulle tycka om mig så mycket som han gör. Iaf så föll jag pladask för honom långt innan jag själv visste ordet av det. Många säger att det syntes tidigt att jag kände något visst för honom, men jag förnekade det. Slutligen blev det vi ganska snabbt efter ett annat förhållande och jag ångrar inte för en sekund att jag hamnade i hans famn. Han gör mig verkligen glad och lycklig och han ställer upp till tusen. Han finns där för mig och ger mig all den kärlek jag behöver. En riktig kille helt enkelt. Självklart har han liksom alla andra och även jag sina mindre positiva sidor men vad skulle vi göra utan sådana. Ingen människa kan vara helt perfekt, fastän han ändå är det för mig. Min alldeles egna Robin som jag älskar till solen och tillbaka flera miljoner gånger om!!

image description

ALWAYS AND FOREVER!!

Den fina är såld

Idag har vi sålt den fina bilen (vår Volvo S60) och det är verkligen med blandade känslor. Vi har hart bilen i tre år och den var verkligen super skön att köra. Jag kommer verkligen sakna den. Men vi ansåg att just ku medan jag studerar klart så har vi egentligen ingen anledning till att ha två bilar. Det är en kostnad som är väldigt onödig just nu och det är bättre vi sparar på dem pengarna ett litet tag till och köper oss den båten och huset som vi kanske vill ha istället när dessa dyker upp. En bil till kan vi fundera på till hösten beroende på jobb och liknande.
Idag har vi även hunnit med en sväng på stan men butiken jag ville besöka var dess värre stängd så den får besökas en annandag när tiden ges. Med oss hem fick vi iaf mat till lille fishunden och ett par skor till min man. Men det räckte gott och väl för oss. Nu har vi fått lite mat i magen hos svärmor och svärfar och dessutom hunnit sova en stund på soffan. Super skönt!! En dag i min smak men besviken över att butiken hade stängt. Men men, en annan dag!!

Fredagen förbi

Då var fredagen slut och jag ligger nerbäddad i sängen. Dagen har gått åt till att läsa genom min rapporoch nu återstår finslip på slutorden. Tror att jag hinner med det innan helgen är över. Dessutom har jag lunchat med pappi och Mia och kört dem till flyget i kallinge. En helg i Stockholm för deras del och jag är lite avis. Men snart ska jag också resa och åka iväg en massa. Eftermiddagen spenderade jag åt att skruva ihop rottingsetet som vi köpte igår. Orkade inte skruva ihop allt så en fåtölj återstår. Kvällen har jag lagt hos sis och Martin och efter en stund kom Hanna och Dennis också. Lite ostbricka och gotte, perfekt fredag. Hade dock önskat att Robin varit med, men ibland ska man ha lite egen tid också. Vi har ju all tid i världen.
Nehe, nu ska jag faktiskt dra åket över huvudet för imorgon väntar en tur på stan, promenad och förhoppningsvis massa vila men också roligheter. Godnatt kära läsare!!

Rapporten

Rapporten börjar nu ta sin form och jag börjar nog snart känna mig klar med den. Den ska läsas fårn första till sista sida, alla källor ska fixas så de är korrekta och dessutom ska texten få en slipning. TRor inte jag hinner med ett extra tema eller ens orkar med det. Får se hur jag känner mig med rapporten och dess slipning imorgon så kanske jag letar upp ett extra tema. Men som tidigare nämnts så räcker ett godkänt gott och väl för mig. Det är det viktigaste och resten är ett plus. Huvudsaken är att jag är nöjd med min insats.

Nehe, om jag skulle börja med middagen så den är klar när mannen kommer hem. Vi ska nämligen på en liten tur sedan och kika lite saker som vi "behöver/vill ha". Får se om vi kommer hem med något roligt eller inte. Uppdaterar senare ikväll igen kanske annars önskar jag en trevlig torsdagskväll och miss inte programmen "once upon a time" och "revenge" ikväll på kanal tre och fem..

Sovmorgon

Tagit mig en frivillig sovmorgon idag till tio och har precis fått i mig lite frukost. Knäcke med ost och marmelad och jordgubbar till det. Helt i min smak såhär en torsdag. Fick inte mycket gjort på mitt arbete igår eftersom jag körde fast. Så tanken är att jag ska försöka få ihop något eller allt idag. Det börjar bli lite stressigt eftersom det ska vara klart och lämnas in på måndag. Några dagar till på mig och idag ska jag försöka få ordning på det. Men först vill jag vila mitt huvud lite för jag känner att en huvudvärk är på gång. Så lite vila en stund efter frukosten sedan är det full fart.
Trevlig torsdag kära läsare!!

Systra mi

Systra mi och jag sitter i köket och har lite av vad man kan kalla damp. Sjunger högt, gapar och har oss och allt är bara för att störa och reta min man. Jag ibland är livet bara så roligt. Det är stunder som dessa man minns för alltid. Kolla in youtube och sök på hanson-mmm bop, den går på hundra varv här.
Trevlig kväll!!

Onsdag

Så var ett onsdag igen och lill lördag. Sandra är på väg hit så idag blir det jätteplugg. Hennes tenta närmar sig medan min inlämning närmar sig. Så fullt ös är vad som krävs idag. Måste bli klar med mitt tema för att hinna fundera ut ett extra som jag kan skriva om. Kommer jag inte på något innan fredag så känns det kört och då lämnar jag in en rapporten enbart kan bli godkänd. Egentligen räcker det med ett godkänt men ett väl godkänt hade suttit väldigt fint även om det inte syns när man söker jobb. Då räknas egentligen bara att man har examen och tidigare erfarenhet. Jaja ska försöka få med ett extra tema iaf.
Ha en trevlig dag!!

Veckans..

Nya kategorin "veckans" måste ju få ett inlägg. Denna veckan är inte slut ännu så jag tänkte plocka något ur förra så länge. Förra veckans var helt klart säsongsstarten av greys. Två avsnitt på rad dessutom. Ett riktigt halleluja moment för mig efter en hel dag med plugg. Åh vad jag njöt i soffan till en av mina favvo serier..

Time is passning by

Kan inte förstå att vi är halvvägs in i mars redan. Våren visar sig allt mer genom riktigt soliga och härliga dagar. I söndags satt jag på balkongen med min bok och solade. Så himla nice. Jag älskar st våren allt mer tar ut sin rätt och att sommaren snart är här igen. Massa båtturer med bad, sol, grillning och härligt umgänge. Dessutom hoppas jag vi fördömer komma iväg på lite annat skoj i sommar, typ camping. Några av vänner tycker ju om det också och jag hänger gärna på. Det är härligt med lite variation.
Men samtidigt som jag inväntar sommaren med glädje så känner jag stressen och paniken. Om knappt två veckor ska vi börja på kandidatarbetet och dessutom ska jag ha lämnat in rapporten jag skriver på nu i nästa vecka. Jag har att stå i. Jobb ska vi bara inte tala om, jag har sökt överallt men känns som om det varit förgäves. Har inte blivit kallad till någon intervju och det känns bara hopplöst. Förstår ni min stress och panik?!
Gaah, kryper under täcket och hoppas på ett mirakel, men inte Ranelids!!

Inglasning

Nu är det inte bara jag utan även min man som har funderingar. Det hela gäller inglasning av stora balkongen. Vi måste bestämma oss i det närmaste om vi vill glasa in för de tar två till tre månader pga beställning. Kruxet är att vi drabbas av höjd hyra och det är väl egentligen det som tar emot. Samtidigt kan det vara värt det eftersom vi kan nyttja balkongen oftare och även under lite svalare månader. Dessutom behöver vi inte tänka på att ta in dynor eller täcka över möblerna när det är dåligt väder. Ja det är både för och nackdelar med en inglasning. Jag är väl mer intresserad än min man. Vi får suga på karamellen i veckan så får vi se hur vi gör..

Motivation

Har verkligen tappat all motivation för all tid och evigthet. Motivation vart tog du vägen, sprang du långt bort? Hoppas minsann att du kommer tillbaka imorgon så att jag kan fortsätta skriva då för jag bara måste bli klar med min rapport. Blir den inte klar och godkänd har jag massa att göra samtidigt och det är inte okej. Jag vill bara koncentrera mig på kandidatuppsatsen sedan och bli klar med den så att jag kan få min examen och sedan börja jobba. Jag har blivit så fruktansvärt skoltrött nu att jag är väldigt glad att jag inte valt ett program som var längre än tre år. Det hade jag aldrig i hela mitt liv orkat. Nej nu vill jag ut i arbetslivet igen. Dels för att praktisera min kunskap på riktigt och dels för att tjäna pengar men mest för att kunna komma hem på kvällen och bara vara och göra det jag vill. Slippa all ångest för att man inte pluggat tillräckligt under dagen.

Oj vad blandade känslor det blev här nu, men vår och sommar gör en sprallig så..


Kalas

Jahopp sitter på kalas hos svärfar som fyllde femtio för en månad sedan. Men födelsedagen firade han med frun i thailand så vi håller kalas först idag. Släkten är samlad och super god mat har det bjudits på. En trevlig kväll och eftedom mannen numera kör bil igen så dricker jag lite vin till maten. Härlig lördags kväll.
Trevlig kväll kära läsare..

Tur på stan

Tog en tur på stan idag me sis. Men först träffade vi mamma en runda. Inte träffats på ett tag så det var härligt att ses igen. Med hem från stan hade jag en bok, skamfläck. Det är uppföljaren till 14 år till salu, hoppas den är lika bra som den första. Den fängslade mig och man kände sig nästan illa till mods. En bra bok som jag rekommenderar. Dessutom följde stora nya byxor med mig hem, super snygga och antagligen kommer en bild på både dem och de andra senaste inom kort. Sist och nästan minst köpt jag en bröd/fruktkorg till båten som passar till allt annat som vi har i båten. Så nu längtar jag ännu mer. Ju närmre våren och sommaren kommer ska det också inhandlas ölglas och vinglas i tjockare plast kol båten. Åh härliga sommar nu är du välkommen!!

Gymkort

Sitter här och funderar nu när hjärnan gett upp lite och jag tappat energi för att plugga. Kanske inte så konstigt eftersom jag pluggat flera timmar nu. Iaf så funderar jag på om jag ska skaffa mig ett gymkort iaf. Vi har ett gym här i närheten som det tar max tio minuter att gå ner till och kanske tre att cykla till. Jag vill ju verkligen komma i form och tror dessutom att jag skulle få mer energi och ork om jag började träna lite mer kontinuerligt. Men så drar jag mig för kostnaden då jag är rädd att det blir som alltid innan att man kör på hårt i en månad och sedan slutar man gå dit. Då är det pengar som går till spillo på ingenting. Hur hade ni läsare gjort i denna situation. Köpt kortet eller låtit bli? Det borde hänga på min vilja va? Är den tillräckligt stark så borde jag ändå fixa att ta mig dit regelbundet och dessutom tänker på hur mycket pengar som går till spillo annars. Kluven.se!!

Helgen här igen

Helgen är här igen och mina planer är i stora drag noll. Det enda är att vi imorgon ska fira mannens pappa som fyllde femtio när han var i thailand. I övrigt ska jag under helgens gång blir klar med en större del på mitt arbete hade jag tänkt. Hoppas hinna ikapp min plan jag satte upp tidigare i veckan. Börjar känna av stressen nu och vill bara bli klar för att då tid över till annat också.
Funderar på att ta en kort sväng till stan imorgon förmiddag också. Är sugen på ett par likadana byxor som jag nyligen köpte fas i en annan färg. Får se om jag får tid till en kort sväng imorgon.
Nehe dags för frukost och sedan plugg. Heja!!

Morgonpromenad, sommarlängtan

Fishunden och jag tog en härlig morgonpromenad idag. Än så länge har vi klarat oss från snön och det var lagom varmt/kallt ute. Hoppas vi slipper snön helt och hållet så att våren kan få ta ut sin rätt. Jag längtar så efter sommar och värme nu. Satt och pratade båtar och examen med Sandra igår och man kan inte annat än längta ihjäl sig. Grillat kött och potatis med god sås och sallad, massa härliga frukter och bär, gotte och ett glas vin. Åh kan man göra annat än längta?! Hoppas bara på att vi hittar en större båt till denna säsongen, det är en dröm så att vi kan åka ut reda på fredagskvällen och ligga ute till söndagen. Åh härliga sommar kom nu!!

This day

Dagen har bestått av plugg med Sandra hela dagen. Var lite mer effektiva idag och ska eventuellt köra på imorgon eller fredag också. Det är så mycket roligare att plugga när man har någon att prata lite med också, även om vi läser olika kurser. Men istället för att ta en paus och surfa och trötta ut ögonen har man någon att prata lite med så man kan vila ögonen. Fika småprat och sällskap gör plugget lättare och roligare. Jag rekommenderar det verkligen.
Mannen kom hem och vände efter jobbet för att åka och hämta sitt nya körkort som kommit. Han är glad och jag ser att lite av hans humör börjar kännas okej. Han är lite mer uppåt nu än han varit senaste tiden. Hoppas att hans nacke ska bli bättre och bättre elle att han får en operation så att han kan slippa den bördan också. Det måste vara tungt att bära för honom, allra helst eftersom jag som inte ens bär på det på samma sätt tyckt det är tungt ibland. Men vi är starka och tillsammans klarar vi allt. Det är kärlek!!
Nu är det dags att krypa till sängs för imorgon är det plugg igen som gäller. Godnatt kära läsare..

Plugg hela dagen

Usch, idag var det mycket jobbigare att stiga upp än vad det var igår. Kan inte komma på en anledning till varför men jobbigare var det. Så idag är jag ganska trött men det hjälps inte och jag kommer inte undan, för snart dyker Sandra upp och då blir det plugg för hela slanten. Hela dagen! Här ska skriva så fingrarna blöder när vi lägger ner för dagen. Ingen bortförklaring, bara skriva. Har kommit en bra bit på mitt arbete iaf och hopas faktiskt att kunna bli klar med mitt mål för denna veckan. Borde inte vara några problem då det är onsdag idag och jag har två vardagar till på mig, samt helgen om det skulle behövas eller VILJAS. Tveksam till att viljan till det finns men om jag måste så är det bara att skriva i helgen också. Som sagt är det sluttampen nu i tre månader sedan är det dags för examen, härliga examen!!

Pluggar på och tiden rör sig

Idag pluggar jag på bäst jag kan och har satt upp ett mål som ska vara nått på söndag när jag går och lägger mig. Eftersom jag redan börjat med fyra-fem teman och de går framåt har jag bestämt mig för att fyra måste vara helt klara innan söndag kväll. Då har jag tre kvar sen och eventuellt ett extra för art satsa högre och lite finslip. Kommer jag längre innan dess är det bara bra och jag kommer känna mindre stress. Jag har börjat stressa upp mig nu då jag vet att det är knappt tre veckor kvar på kursen och där efter ska vi skriva kandidatuppsats. Hjälp!! Tiden rör verkligen på sig och det märks även på vädret. Solen skiner och våren närmar sig, är nästan här redan. Jag har en sådan enorm längtan till 1 juni nu att jag ska hitta all min vilja och bara ge järnet sista månaderna!!
Mannen är igång på jobbet för fullt nu när han fått tillbaka sitt körkort och inatt ska han iväg på jobb. På torsdag går han dessutom på jouren. Jag är så stolt över min man!!

Dröm / mardröm

Jag vet inte vad jag ska kalla det som hänt i huvudet inatt. Em dröm eller mardröm. Vill inte gärna få in på detaljer vad den handlade om men knepig var den. Har ni någonsin vaknat upp en morgon och haft sådär super dåligt samvete över vad som hänt i hjärnan under natten?! Så vaknade jag upp idag och undrade vad det egentligen var som hänt i hjärnan, om det var sant och verkligt. Efter några minuters grubblande och försök till återberättelse har min hjärna hämtat sig och kommit under fund med att det iaf inte är verklighet. Men tänk att man kan bli så borta att man vaknar med dåligt samvete, denna gång kan det har varit för att jag hade det även i min döm / mardröm. Usch usch töm kroppen och samla upp ny och ljuvlig energi!!

5 mars, huvudvärk, körkort tillbaka

Äntligen är dagen här som vi väntat länge på. Den 5 mars 2012!! Sedan 4 augusti förra året har vi väntat på denna dagen. Mannen förlorade sitt körkort 4 augusti och har sedan dess inte fått framföra några som helst fordon. Det kom som ett brev på posten vi inte alls var beredda på, riktig otur på väg till träningen en torsdags eftermiddag. Men så blev det och vi tog det så gott vi kunde och har tillsammans löst all transport hit och dit sedan dess och det har varit näst intill problemfritt. Trotsade händelsen och valde ändå att flytta till Nättraby vilket innebar att vi var tvugna att hitta fler vägar att lösa transport. Både min och mannens familj har ställt upp oerhört mycket för oss och jag kan inte påstå att vi suttit i sjön. Vi har klarat oss mycket bra utan mannens körkort och vi vande oss ganska snabbt. Känns som en evighet de där sju månaderna men de har faktiskt passerat ganska smärtfritt. Nu är det istället jag som är utan bil då mannen från och med idag får köra igen och vi valt att bara ha en bil, billigast så. Men ingen nöd på mig då jag kan åka gratis buss med min skolleg. För att ni vänner inte ska känna er utnyttjade vill jag/vi även tacka er för alla de gånger som även ni stöttat och hjälpt oss under denna tiden. Lovar att det kommer igen!!



Idag lider jag av en huvudvärk från helvetet rent ut sagt. Meningen var att jag skulle ta mig upp ur sängen tidigt idag och börja plugga men det gick i stöpet. Först klockan ett satte jag igång idag och nu lär jag få sitta någon timme i eftermiddag också bara för det. Dumma huvud vad är det frågan om?! Har itne riktigt tid med smärta och sjukdom. Behöver hålla mig frisk nu sista TRE månaderna i skolan så att jag kan hänga med och få min efterlängtade examen den 1 juni. Tänk vad tiden går, snart är jag klar med min utbildning. Underbart!!

Mycket gjort ändå

Mannen borde vara på väg hem från hockeyn när som nu och då bär det antagligen av mot stan för lite käk med vännerna. Idag har jag inte fått allt för mycket gjort, fast när jag tänker efter så är det en del ändå. Kört två maskiner med tvätt och hängt upp det. Diskat upp allt efter middagen igår. Satt in alla räkningar i pärmarna som legat i lådan sedan typ september. Dessutom har jag hunnit med en promenad med hunden och massa slapp och avkoppling. Ganska så effektiv dag ändå när man tänker efter. Känns skönt när allt är undanstädat och upptvättat, roligare att välkomna en ny dag och vecka då.
Trevlig kväll..

Söndag, ännu en vecka är över

Söndag, ännu en vecka är över. Vart tar tiden vägen egentligen?! Hinner jag ens andas dessa korta veckor?! Helgen var iaf kanon med middag hos Evelina och Martin i fredags och igår bjöd vi hem till årets första grillning. Om det var gott!! Idag är stegandes okej väder så funderar på att gå en sväng med hunden snart. Mannen är på navigationskurs och skulle kanske på hockey senare. En dag på egen hand, får se vad jag ska hitta på. Ut ska jag iaf en runda under dagen.
Imorgon ny vecka med nya utmaningar, nytt skvaller och massa att göra..

Dagen

Dagen har varit riktigt grå för mig, precis som vädret. Började med att köra mannen till jobbet vid halv sju och åkte sedan hem för art sova en stund till. Meningen var att sits upp vid nio för att komma igång med skolarbetet. Men icke, sov till tio men va fortfarande trött. Frukost, promenad med hunden och en jobbansökan var vad jag orkade med. Sedan har det blivit soffläge hela dagen tills jag skulle hämta mannen på jobbet. Nu har vi fått i oss middag och tänkte gå en runda. Sedan är det be program som jag vill se. Underbara torsdagstv!!
Imorgon är sista dagen att köra mannen till jobbe för från och med måndag får han äntligen köra själv igen, jippi!!
Trevlig kväll..

Kryper sakta på

Kryper sakta på, precis vad ångesten gör när man inser att man varit ledig en halv dag och inte fått något gjort mer än dammsugit under soffan och sökt ett jobb som man antagligen inte kommer få ändå. Skulle ha hoppat in i duschen för länge sen men det har liksom inte blivit av. Borde har suttit med mitt arbete en stund också men inte heller det har blivit av. Idag är jag något av en zombie som helt enkelt inte får något gjort. Sov jätte länge och orken i kroppen är fullständigt borta. Så mycket lättare att hamna i sängen igen när man är så trött eller på soffan. Känner inte för något alls. Dumma gråa dag!!

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0