Plugg i stora drag...

Plugg i stora drag står idag på schemat. Det är individuell uppgift som gäller idag. Fyra lite större frågor som ska besvaras och diskuteras. Det är inte jätte lätt men inte heller jätte svårt. Jag löser det i den mån jag kan och hoppas på en nöjd lärare. Uppgiften ska in på fredag morgon men just nu ser jag inte det som något problem. Jag tror att jag ska kunna bli klar till dess. Det har flytit på ganska bra nu på förmiddagen men hjärnan börjar bli lite trött nu så funderar på att ta lite lunch snart. Det är ju inte bra att sitta för långa perioder heller, utan en timme eller två sen behöver man en kort paus också annars snurrar man in sig fullständigt.

Ikväll blir det eventuellt lite lasergame ute på Saltö med klasskamrater och respektive. Dock kan inte Robin följa med eftersom han är sjukskriven och ska vila för atr bli bra igen. Men jag ska försöka komma iväg och vara med dem ikväll. Följer nog inte med och käkar efteråt men spela ska jag nog göra. Har aldrig provat innan så nu ser jag min chans till det.

Nehe, en liten paus innan jag kör på med nästa fråga. Heja heja!!

Snart dags att krypa till sängs...

Snart dags att krypa till sängs och det gör jag med nöje. Är riktigt stolt och nöjd över min insatt för dagen. Pluggat ordentligt med min grupp i skolan i ex antal timmar, och jisses vad bra det går för oss nu. Det känns verkligen riktigt bra nu när vi bytte inriktning.

Från det bra till det sämre. Hjärtat mitt har åkt på en sjukskrivning pga ev sträckning i nacken för två veckor sedan. Idag bar det av till läkaren och hon skrev ut meducin och ordinerade honom till att vara hemma hela veckan. Nu hoppas vi att detta ska gå över snart för han mår verkligen kasst stackaren :(

Kvällen bjöd på hiphop och idag satt verkligen ingenting. Det blir verkligen övning inför nästa pass annars kommer det aldrig att sätta sig. Så öva öva är det som gäller.

Nehe nu har jag gjort mitt för idag så nu ska jag krypa ner på soffan hos mitt hjärtegull en stund sedan blir det läggdags för mig. Hej svejs!!

Tröttsamt

Ibland är det bara för mycket och det är så tröttsamt. Redovisningen igår gick ganska bra men tyvärr visade det sig att inte någon av oss trodde på vår idé vilket innebär att vi nu tagit ett steg bakåt. Vi har en reservplan och den ska vi nu köra igång med riktigt ordentligt. Vi har mycket att göra och kommer att behöva all tid vi kan komma över. Dessvärre är det inte allt, vi har en individuell uppgift som läggs ut i nästa vecka också som vi endast har två dygn på oss att lösa. Jag säger bara ge mig massa tid för det behöver jag nu när jag känner mig lite stressad. Tur att mina gruppkompisar i skolan är så pass lugna att de kan hjälpa mig att hålla stressen nere hos mig själv. Säger som de säger, "Vi hinner, vi fixar detta".

Japp det var skolan, så till dagens trafikanter. Jag kan inte riktigt begripa mig på de gångtrafikanter som på rent allvar tror att de kan gå som de vill på en gata som är till för bilar. Istället för att hålla sig i kantan av gatan går de mitt i. Vill ni bli överkörda eller, jag bara undrar? Nej, från mig får dagens trafikanter
Dagens Ris!

Sist men inte minst, det närmar sig flytt här hemma. Nästan allt är packat förutom sådant som vi använder dagligen. Det är mest toalettartiklar och köksredskap som är kvar, men det är sådant som man snabbt och lätt packar ner den dagen som vi kör vårt flyttlass. För övrigt är det itne besätmt vilken dag vi kommer köra vårt lass, men besiktning av lägenheten som vi ska in i är den 3/10 så innan dess kan det ju ändå inte bli. Men det gör inget eftersom vi har denna kvar till 31/10. Vi valde faktiskt att ha dubbla hyror eftersom vi inte ville stressflytta med tanke på att det ska städas och grejas också. Så här tar vi en lugn och sansad flytt jag och min man, snart är det dags.



Ojoj, måste nog fortsätta plugga lite till om jag ska hinna allt annat jag tänkt göra idag...

Måndag kväll

Måndag kväll och första dagen på veckan är snart över. Varit väldigt seg idag men ändå fått en del gjort. Pluggat, packat, vikt tvätt, lagat mat, varit på dansen och handlat. Nu är jag välförtjänt av lite soffläge med min man. Lite film och sen krypa ner i min gosiga säng och snarka lite. Imorgon kör vi stenhårt plugg igen för här ligger vi inte på latsidan inte. Fullt ös!!

Btw, bara två veckor kvar nu :)

Bildbomb

Vad passar bättre än en liten bildbomb såhär en måndag...

Sailet

 

 

Göteborg



 

 

 

Kräftskiva Tjurkö

 

 



Evelina 20 år







Hanna 20 år

 

 

 

Fredag kväll

Fredag kväll och jag är en sväng hos mina syskon. Var ett litet tag sedan vi sågs nu eftersom vi alla hela tiden har en massa att göra. Allt ifrån skola, jobb och idrotter till ett privatliv med sambo pojkvänner och flickvänner. Ja det är inte lätt att hinna med alltid. Men vi gör alla så gott vi kan och vi vet trots allt att vi alltid finns där för varandra. Min familj betyder allt för mig!



Livet... Ibland känns det som det står stilla, eller att jag står stilla. Precis som om jag var osäker och inte ritkigt visste vart jag är på väg. Trots att min bild är så pass solklar som den bara kan bli just nu. Jag koncentrerar mig på skolan för att ta mig fram till examen nästa sommar, 2012. Då är planen att skaffa ett jobb med en riktigt bra inkomst och börja bygga min framtid på riktigt. Jag vet egentligen vart jag vill komma i livet, men just nu känns det så långt borta att det istället blir att jag tycker att allt står stilla. Ja, livet är en gåta!


Nehe, dags att sysselsätta folket här. Det blir visst Fia-med-knuff....

Syrran 20 år

Då har äldsta lillsyrran fyllt 20 år. I fredags på hennes dag höll vi lite kalas med kakor ohc tårta för henne hemma hos henne själv. Trevligt och mysigt och lite mjukstart inför det stora firandet tillsammans med vännerna på lördagen. En härligt fest blev det och jag tor minsann allt att Syrran var nöjd med kvällen. Något annat har jag iaf inte hört!! (Bilder kommer)

Helgen var uppbokad till max då vi efter lite firande på fredagskvällen tig en bowling med några kompisar för att avsluta kvällen med en matbit på Stars. Följd av lördagen då vi tog en kort båttur för att grilla lite hamburgare till lunch innan det var dags att bege sig hemåt för att göra sig fin inför kvällen.

Toppen nöjd med helgen som gick men hann dessvärre inte ladda mina batteri fullt inför denna veckan.
Skit samma för på lördag kör vi igen!!

Lägenhet

Jaha, då ska man flytta från stan. Tro det eller ej men Rebecka ska lämna stan för Nättraby. Kunde knappt tro det själv när jag slängde ur mig allt positivt till Robin om detta men sant är det. Robin var lite motvillig men eftersom vi i slutändan vill hamna där så kan vi lika gärna ta oss dit redan nu. Så idag har vi skrivit på kontraktet och redan första oktober får vi lägenheten. Amasing!!

Ser verkligen fram emot denna flytten, vi har liksom gjort vårt i stan nu och känner oss redo för nya steg i livet. (Tolka inte det fel, det är enbart en flytt på gång och inget annat) Tror minsann att detta kommer bli alldeles lysande. Stor balkong med utgång från både vardagrum och sovrum, stort möblerbart kök, stor toalett med tvättmaskin och torktumlar, en liten balkong på framsidan med egen ingång och det bästa av allt, en stor garderob till alla mina kläder som jag kommer kunna gå in i utan problem. Ja jag tror inte det kan bli bättre nu.

För övrigt har plugget startat och det går bra. Trodde nog det skulle vara tuffare direkt men än så länge känns det ganska lugnt. Men det är säkerligen bara lugnet före stormen. Dessutom är allt bra här hemma med oss också. Vi njuter av livet och försöker hinna med allt och alla så gott det går.


LYCKLIG!!

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0