Tentamaraton

Har haft tentamaraton i några dagar nu. Känner mig helt slut och bara hoppas att det ska gå vägen imorgon så mycket som jag faktiskt lagt ner på det denna veckan. Och inte nog med morgondagens tenta så ska man direkt hem imorgon för att påbörja plugget inför nästa som är på tisdag i nästa vecka. När ska man få återhämta sig? Kommer vara som en zombi efter tentan i nästa vecka. Men då ska jag ta några dagar och vila och koppla av och återhämta mig för att sedan köra igång på jobbet från den 7 juni. Heja mig jag har fullt upp 24, 7!

Dags att återgå till studierna, tentan väntar imorgon!

/Rebecka

Fullt schema

Idag har jag haft fullt schema. Upp klockan sju för att infinna mig frivilligt på jobbet klockan åtta för att hjälpa till och få undan lite nätfakturor fram till tolv. Därefter fick jag slänga i mig lite lunch för att sedan bege mig till Ronneby för föreläsning i statistiken som varade fram till tre. Väl hemkommen i eftermiddags satte jag igång att plocka och diska lite och medan Robin tränade passade jag på att ta mig en liten runda motion och lite hemmaövningar. Super duktigt! Har samt hunnit med att laga mat till min älskling som nu sover på soffan för att han har jobbat så sjukt mycket med övertid nu både lördag natt och söndag natt. Stackars hjärtat!

Ikväll blir det bara slapp och imorgon kör vi plugg igen med Sophia. Heja oss!!

/Rebecka

Kan tro...

...det är höst. Denna helgen har det blåst, regnat och varit allmänt riktigt dåligt väder. Känns som höstväder. Jag tror allt att väder guden glömde ge oss sommar och gick direkt på hösten istället. Det är inte okej! Snurra tillbaka klockan lite och ge oss sommar värme nu. Vi behöver verkligen det.

Ledigheten från skolan har bjudit på en hel del saker. Den röda torsdagen bjöd på plugg genom facebook med Sophia eftersom tågen inte ville som vi ville. Men det gick kanon bra ändå och vi är på god väg med vårt arbete. Härligt! Eftermiddagen bjöd på fotboll som slutade med en vinst.

I fredags blev det jobb hela dagen, lite övertid också men det gör absolut inget när pengarna kommer inte på kontot. Då är det värt det! Efter jobbet bar det av mot Grönadal till svärmor och svärfar för lite middag med hela familjen samlad utom Jacke som tagit semester och åkt till solen. Klokt val!

Igår bjöd dagen på massa fotboll hela dagen i skit kallt väder. Det var bara att pälsa på sig massa kläder, vinterjackan, och förberda sig för regn. På kvällen blev det mys på soffan med mitt hjärta, underbart! :)

Inatt har Sweetheart jobbat och är därför helt slut idag. Men snart bär det av mot Bergkvara för att kolla på båt. Hoppas hoppas att det är något att ha! :)

/Rebecka

Undrar allt...

...vart det vackra vädret tog vägen. Solan gick i moln för någon dag sedan och verkar inte vilja komma tillbaka. Igår blåste det en fruktansvärd storm i Karlskrona. Tog ett steg fram men flög tio tillbaka så det var inte lätt att ta sig till jobbet. Inte nog med det så kunde man tro att jag skulle på Haloween party för allmakeup hade ju runnit av så man såg ut som fasen. Inte okej när man ska jobba. Men det gick bra på jobbet iaf och det var skönt att komma hem efteråt och lägga sig på soffan stund innan det bar av hem till mamma medan Robin åkte iväg för att spela match. Jag har haft en bra vecka med skola, plugg, ledighet och lite jobb. Fullt ös!

Idag är det skit tråkigt väder, grått på himlen och regnskurar lite då och då. Verkligen soffläge och det är så himla tråkigt. Vill göra något roligt. Tänk om ändå solen sken och det var nära sådär 15 till 20 grader varmt. Åh så underbart då hade man åtminstone kunnat vara ute. Men men nu är det inte så, därför blir det soffläge hela dagen. Får se om det händer något skoj framåt kvällen, hoppas!!

/Rebecka

Bloggtorka...

...var det här. Har inte riktigt hunnit med att skriva på ett tag nu. Det har vatrit så mycket varje dag att jga knappt hunnit med själv. Massa föreläsningar och lite plugg, umgåtts med vänner och familj, kalasat och firat valborg och jobbat. Ja schemat har varit totalt fullt. Idag är första dagen på typ en vecka som jag tar det lugnt och bara är. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra idag, får se vad jag känner för. Har iaf börjat jobba lite nu och det känns riktigt skönt. Så här långt känns inte det nya ek.systemet så svårt utan att jag nog ska klara av det. Men skenet kan bedra det är jag fullt medveten om :) Känns iaf skönt att vara tillbaka på jobbet lite då och då nu för att sedan köra en full sommar med jobb jobb jobb. Ska bli skönt med lite lov från skolan. Bara en månad kvar nu, härligt!

Snart är det dags för konfirmation och massa studenter också, det märks att det är vår i stan. Har redan inhandlat en present till lillebror till både hans konfirmation och hans 15 års dag, hoppas bara han blir glad. Syrrans studentpresent och även Hannas har jag inte hunnit med för det är så himla svårt att hitta på något till dem. Lillebror vara super enkelt för jag visste att han inte har något sådant som jag köpt och dessutom är det något som i stort sett alla killar får någon gång. Men studenttjejerna får jag fundera på lite till så att det blir något riktigt bra.

Dags att göra något roligt så nu lägger jag ner för idag. En kort sammanfattning blev det iaf av jag sysslat med och vad som väntar längre fram :)

/Rebecka

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0