Lillebror

Idag tillägnas inlägget min lillebror. Den absolut bästa lillebrodern man kan önska sig. Jag skulle kunna skriva flera böcker om vilken fantastisk människa han är och hur stolt jag är över den person han är. Men det går inte här för då får ni läsa tills ni dör. Men jag tänker minsann berätta hur jäkla amazing han är som idag tagit sitt körkort. Som en riktig klippa och jag har minsann redan fått åka en sväng med honom. Med inlägget vill jag tillägna sig lillebror än i ett jätte stort grattis, du är bäst och jag älskar idag!!


When I need you

When I need you the most, well where are you then?! Where can I find you to have a hug or just to cry a little against your schoulder..

Lååång dag

Haft en himla lång dag på jobbet. Började lite lugnt och sansat men framåt eftermiddag var det som någon stannade en buss utanför och det kom och gick kunder konstant fram till stängning. Helt otroligt. Därför var det himla skönt att få sätta sig på bussen hem och ägna tid åt sig själv. Alla härliga tankar for och läpparna gav ifrån sig underbara leenden. Välmående och lycka är något som infunnit sig i mitt liv senaste tiden och det känns underbart. Jag har min älskade att tacka för en stor del av min lycka. Jag älskar dig i oändlighet <3



Vilokväll

Jag vilar och vilar ändå tycket jag mig behöva mer vila. Sov bort halva helgen efter att ha startat den rätt intensivt. men inte hjälpte det, lika trött imorse när klockan ringde ändå. Men det är bara att kämpa på, snart helg igen.
Denna måndagskväll har jag spenderat på soffan efter att ha uträttat viktiga ärenden på banken inför flytten. Passade på att diska upp, tvätta och sortera dem viktiga pärmarna också innan jag föll ner i soffan med en stor skål fruktsallad. Insåg sedan att jag börjar åtta imorgon så tog mig en riktigt varm och härlig dusch så jag slipper upp så tidigt imorgon. Perfekt!!


Fredagsmys

Igår kväll kom några av tjejorna förbi för lite fredags mys. Vi lagade tacos och mös sedan med fotbad och nagellacksmålning. Ventilerade oss och anförtrodde oss till varandra. Pratade om verkligen allt från himmel till jord. En riktigt härlig och mysig kväll med tjejorna. Något vi behöver och borde göra oftare. Nästa gång planerar vi ett pyjamasparty :)


Snart dags för sömn

Vilken dag det varit, fullt ös fram till sådär halv fem på jobbet. Man känner hur mör man är i kroppen när man kommer hem. Jag höll mig minsann inte vaken längre än en timme sedan slog mina ögon sig till off-läge. Vaknade efter en halvtimme och insåg att här behövde fräschas upp lite. Imorgon kommer ju mina damer och då kan det inte se ut som en svinstia. Då hade jag fått skämmas. Nu är här någorlunda undanplockat och jag har tagit en svängom med dammsugaren. Så nu kan man iaf vistas här.

Är helt slut efter all aktivitet idag på både jobb och hemma så nu tänker jag minsann förbereda mig för lite sömn. Kissa hunden, borsta tänderna och sedan krypa ner. Imorgon är det fredag och det får gärna bli det fort. Så godnatt ..



Stek en tisdag

Sitter på bussen hem efter en sen dag på jobbet känner hur kroppen nästan gett upp. Överväger att ringa mannen för att hämta mig så jag slipper den kvalmiga luften och sega chauffören. Precis i samma stund ringer mannen och undrar hur långt jag hunnit hem. Tja i vanlig ordning inte längre än Lidl. Bestämmer mig för att inte be honom hämta mig när han säger att maten är klar lagom till jag är hemma. Om jag blev nyfiken på vad han lagat. Allt möjligt surrar i huvudet men jag kan minsann inte tänka mig att han lagat vad han lagat. En stek, på en tisdag med potatis och sås. Vilken man, helt fantastisk!! Tala om att göra sin kvinna lycklig.


En tänkare

Att tro sig veta vad en annan person känner eller vill bör man hålla inom sig. Alternativt fråga personen istället för att inför dennes ögon "anklaga" personen för det du tror dig veta. Eller tänk en vända till innan du uttrycker dig och kommenterar. Många gånger kan det handla om känsliga ting för den aktuelle personen och jag lovar att det då kan bli mycket fel.

Man vet inte allt om personer i sin närhet och det får man leva med. Alla känner vi oss själva bästa av allt och inte någon annan.

En tänkare såhär på morgonens kvist..

Bio

Efter en lång vecka med jobb, jobb åter jobb och fruktansvärt dålig sömn så har jag idag vaknat relativt utvilad. vi avslutade arbetsveckan med lite middag hos svärföräldrarna igår följt av bio med ena svägerskan och hennes gubbe. Biofilmen fick bli snabba cash, för smurfarna gick inte så sent ;) Filmen var bra och vi somnade snabbt och gott när vi kom hem.

Idag förbereder jag mig inför dagens alla uppgifter med att stanna kvar i sängen några minuter extra. Jag menar på att man faktiskt behöver det ibland. Jag vet nämligen att det blir en lång dag eftersom vi måste röja på uppläggningsplatsen innan vi kan dra upp båtfasen. Vilken ska upp nu i dagarna. Så det är bara att spänna fast sig, tuta och köra. Spill ingen tid ;)


Nonchalans

Nonchalans, eller brist på respekt som man också kan säga, är något vi dagligen stöter på. I jobbet, skolan, hemmet och ja, nästan var vi går. Men vi stöter inte bara på det, vi "bjuder" även själva på det ibland. Det får mig att tänka lite extra ikväll. Jag menar, visst tusan avskyr vi själva att bli nonchalerade?! Det finns ju inte mycket värre än när människor låtsas som att du inte finns eller kör över dig för de tror på sin egna vinning. Men hallå, det är ju snarare förlust, för de människor som du upplever nonchalerar dig vänder du dig slutligen om från. Så tänk på att inte behandla andra nonchalant eller respektlöst, för i längden är det så du vinner. Du behåller dem du håller av.

En tänkare såhär på väg in i småtimmarna

Ge mig november

Bara måste få skriva av mig min frustration. Jag kände att jag äntligen börja komma i gängorna igen och bli piggare. Super skönt. MEN!! Det höll ju inte särskilt länge. En vecka kanske sedan rubbades min energi och återigen är jag nu trött trött och jätte trött. På morgonen vill jag bara stänga av klockan och sova vidare men det går inte. Jobbet kallar! På eftermiddagen vill jag bara krypa ner i soffan, men det går inte alltid heller. Det ska packas, båten ska upp, det ska tvättas och lagas mat. Ja, you name it!!
Allt detta gör jag trots min trötthet. Jag trampar på och står ut för jag vet att snart, SNART är november äntligen här. Helst av allt kunde november få anlända imorgon för min del. För i november ska jag äntligen få släppa några moment som är över och dessutom få sova, sova och åter SOVA. Som jag längtaaaaar!!!



Gustav ser ut att sova gott, tänk om man själv kunde få det :)

Amazing

Har haft en helt amazing helg tillsammans nära och kära. Bästa i helgen var lördagsförmiddagen med mitt hjärta. Ensamtid bestående och lite stros i Lyckeby och staden. Kikade efter tapeter och allt möjligt till huset. Köpte födelsedagspaket och hade en riktigt mysig dag ihop. Jag fullkomligt älskar den tiden tillsammans.

Helgen har även bjudit på fotboll samt en kväll med god mat i hallahamnen i solnedgången och en biltur resten av kvällen med goda vänner.
Söndagen har vi spenderat i Kalmar med ännu några goda vänner. Lite mindre shopping och kik efter saker till huset. Helgen avslutar vi med mackor och varm choklad på soffan till massa film.

Ja helgen har minst sagt bestått av massa mys och kärlek. Helt i min smak :)

Att tänka på

Vi har människor runt omkring oss som både älskar och hatar oss. Ni tycker säkert hatar var ett illa hårt ordval men så är det. Det är älska eller hata och dessutom kan man inte älska alla människor. För att vi ska matcha oss med dessa människor måste vi själva avgöra hur faktiskt VI känner för dem. Vi har som människor rätten att välja om vi vill umgås med dem vi hatar eller dem vi älskar. Valet är VÅRT och det är svårt. Samtidigt borde det inte vara svårare än att välja dem dom älskar oss, som också vi älskar tillbaka. Valet av dem personerna borde ju vara valet som tillför oss positiv energi och gör allt så mycket roligare och lättare. Tänkvärt?! Ja!!

Utslagen

Gissa om jag blir utslagen efter en helg på sjön. Somnade även denna söndag så snart jag kommit hem. Men var nog inte ensam om att vara trött för både mannen och hunden somnade lika fort som jag. Himla skönt med en lur så mitt på dagen, för att sedan ta tag i måsten innan kvällen anländer och man vill krypa ihop på soffan tillsammans.
Det bästa på hela veckan är att få krypa ner i soffan tillsammans med mannen i livet på söndagskvällen. Återhämtning inför en ny vecka med nya utmaningar och äventyr men också med nya måsten.
Dags att krypa ner och återhämta sig till kvällen film med mannen :)

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0