Sommar är min förklaring

Min uppdatering blir allt sämre och min enda STORA förklaring är sommar. Förra veckan sprang iväg ordentligt. Jag började jobba och var helt slut på kvällarna efter jobbet så orkade inte ens starta datorn. DEssutom var det kort arbetsvecka vilket innebar att man slutade 14.00 på torsdagen och var ledig fredag eftersom det vankades midsommarhelg. Mina små busdjur fick sin årliga vaccination i torsdags och det gick super bra. Efter vaccinationen fick de små stanna hemma medan vi gjorde lövis en snabbis. Köpte det vanliga, sura remmar och kolor, men också lite annat som en tunika och en fotlänk till mig, ett litet skruvmejselset och blommor som vi åkte ut med till morfars grav. Får lov till att säga att det är första året som jag inte köper trams :)

Midsommar firade vi en kortis på sjön på förmiddagen och på kvällen lånade vi Svennes föräldrars hus och lagade massa god mat och tårtor och hade det super trevligt. Några mer på lyset än andra och vi hade riktigt roligt. Min karl gjorde en liten tabbe, gick ut och la sig i bilen klockan två på natten och somnade där. Alla andra åkte hem och vi andra gick och la oss. Klockan sju kommer karln min på att han har en telefon han kan ringa mig med, och då har han legat på altanen några timmar eftersom vi inne i huset inte hört när han knackat och plingat på dörren. Kan säga att han var sopm en isbit och super ynklig, men det är ganska så förståeligt. Mitt lilla Hjärta!!

Lördagen var ganska lugn och kvällen bjöd på en tur till Torhamn, med nästan hela gänget. Riktigt trevligt det också då det bjöds på kubb och något annat spel som jag inte var särskilt bra på. Men roligt hade vi och det var skoj att träffa de som man inte avrit tillsammans med på midsommarafton.

Igår vaknade vi upp till kanon väder så då drog vi ihop gänget igen och for ut på sjön och lyckades bränna oss för andra gången i år. Vi är duktiga vi. Viggo hade vi med oss och Hanna och Dennis tog med sig Bam-Bam också. De små liven badade och tyckte det var super skoj att torka sig i grushögarna. Det var ju bara att bada igen, haha.

Nehe, nu blev det långt, men det beror på den dåliga uppdateringen. Avslutar med att tala om att det är ny arbetsvecka och idag betalar jag även de tråkiga tråkiga räkningarna. In på kontot och ut från kontot..

UPPDATERING

Förlåt för min dåliga närvaro!

Har varit jätte sjuk med hög feber, hosta, halsont, ömmande kropp och jag allt sedan förra söndagen. Kände av det redan på morgonen men gav mig fan rent ut sagt att jag skulle till loppisen i Ronneby och sälja av lite skit. Orkade dock inte så länge utan for hem redan vid tolv, men det var länge nog iaf. Kompisarna hade pratat om att ta sina MC till Öland en runda och självklart ville vi med. Men Robin fick ge sig av själv eftersom jag inte orkade, men tio minuter senare var jag "pigg" som en nötkärna och tjatade på Robin att han skulle vända så jag fick följa med. Skulle jag aldrig ha gjort. Börjad frysa när vi satt där på Öland och åt och fick till slut inte i mig annat än vätska. När mc-stället var på kom yrseln, och direkt där på (förlåt känsliga läsare) kom en liten spya. Tänkte att detta går aldrig, och kompisarna började prata om att jag var gravid. Usch sådant ville man ju inte bara lyssna på där man stod. Men upp och iväg, kom över bron och så var det dags igen. Bara att stanna och få ur sig skiten, minns att jag sa till Robin att köra så ringde jag efter taxi. Men den gick inte hem hos honom. upp igen och iväg, kom till avfarten för Torsås så var det dags igen, och somnade nästan i diket. Resten av resan gick bra hem men jisses vilket lik jag var.



Kan säga att jag ångrade att jag följde med och utskällning av både Robin och mor min fick jag. Men vad gör den resan om hundra år. Nu när jag förhoppningsvis, är frisk igen så skrattar jag faktiskt lite åt det. Det är ju en resa att minnas. Men iaf så blev jag liggandes en hel vecka och jag får väl helt enkelt skylla mig själv eftersom jag var så korkad. Men gjort är gjort och som ni förstår har det inte hänt mycket mer än sängläge för mig denna vecka.

Nu känner jag mig bättre och imorgon ska jag börja jobba. Åtta veckor framåt sitter jag på Affärsverken och där, får jag lov att säga, trivs jag verkligen. Ska bli skönt att sysselsättas lite och ha något att göra om dagarna och dessutom kommer det kännas bra vid löning att ha lite mer att leva på så man kan hitta på saker i sommar.

Ikväll har jag haft en underbar pratstund med min kära vän Sandra via Facebook. Hon är en sådan härlig människa att prata med och jag kan verkligen förlita mig på henne. En sann vän som ett tag försvann men som nu är tillbaka och såhär ska vi ha det för alltid. Dock ska vi försöka ses lite mer ofta. :)

Nehe nu är klockan alldeles för mycket och det är dags för mig att krypa i säng, godnatt kära läsare och håll ut ska bli bättre på uppdatering!!

För övrigt kan jag säga att gravid är jag inte…

True or Lie?

True or Lie? En mycket bra fråga...

Haft en kanon helg på sjön med alla vänner full av sol och bad. Tog mitt premiärdopp i lördags och blev lite lätt överraskad över att det inte var så kallt som jag trodde. Kunde utan problem ligga i en liten stund. Härligt, nu är sommaren här på riktigt och förhoppningsvis för att stanna också.

Medan man njuter av sommaren glömmer man bort vardagen. Klockan halv tio imorse kom jag på att djuren skulle varit hos veterinären idag vid halv nio. Duktiga jag, vilken super miss. Fick iaf en ny tid när jag ringde så nu gäller det att ha ett bra minne.

Njuter av lite ledighet men börjar fundera över vad jag ska göra ensam i två veckor innan jag ska börja jobba. Jag är den som kan bli väldigt rastlös nämligen. Idag sysselsatte jag mig iaf med en shoppingtur med Paulina. Fick inget med mig hem eftersom jag var alldeless för kräsen. Men en present till Martin lyckades vi hitta iaf.

Ikväll blir det ensamhet på soffan eventuellt bak hos syrran för Robin ska träna. Men innan dess ska man få lite mat i magen och ser att klöockan tickat på så nu är det dags att starta med middagen. Ha en härlig tisdagskväll.

Which one should I choose...

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0