Sextonde juni tjugohundratretton

Ännu en helg har spenderats på sjön och gissa om vi trivs. Att få släppa alla måsten, bara ta allt som det kommer och göra som man själv vill. Massa mys på bergen och pojkarna är så rastlösa att de går loss och gör de små stränderna jätte fina. Sol och en riktigt bra bok på fördäcket följt av bad. Kvällar fyllda av grillat och sedan mys i båtarna. Denna helgen fick vi dessutom lite regn och åska och då passar myset nere i båtarna oss perfekt. Som sagt ännu en helg av njutning och jag mår som allra bäst denna årstid. Tack alla för en toppen helg!!

Bal

Ikväll är yngsta lillsis på sin allra första bal med skolan. Tänk att hon är så stor att hon redan ska sluta årskurs nio. Jag kan inte förstå vart tiden tar vägen men springer gör den. Får lov att säga att sis är jäkligt vacker annars men ikväll var hon helt amazing. Så bedårande och vacker. Hoppas hon får en jätte fin och helt underbar kväll <3

Sjöliv

Äntligen är sjölivet här igen. Har spenderat min tid på sjön sedan i onsdags och gissa om jag njutit och kopplat av. Sjukt härligt sällskap, god mat och dryck, solat, badat och bara varit. Kan säga att det är livet på en pinne. Varenda sekund på sjön är dyrbar och det är där jag trivs som allra bäst. Jag kan släppa allt, så denna helg har jag sluppit all stress och bara tagit tiden som den kommer. Det har varit helt underbart!!

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0