4 år

Tänk att vi skrutta fyller 4 år idag, det känns sol igår hennes pappa och jag satt på BB med en nykläckt liten bebisbi vår famn. Vi är lika lyckliga idag som då. Denna underbara lilla skrutta, vilken glädje hon sprider. Så stor hon blivit och så klok hon är. Jag är så oerhört stolt över att få vara hennes mamma.

Idag började vi dagen med att väcka henne med lite skönsång, paket och frukost på sängen. Självklart en hemgjord liten tårta också. Så mysigt och vad glad hon var för varenda paket, sådan tur. Fortsatte firandet hos pappa/morfar. Lite frukost tillsammans, lek och ännu mer paket. Skruttan utbrast, åh vilka fina, vad lycklig jag blir. Morfar blev så rörd och glad och våra hjärtan fylldes av lyckorus.

Efter firandet hos morfar hämtade vi upp pappan på jobbet som tagit halvdag. Körde mot busfabriken och laddade magarna med lunch innan vi röjde loss i flera timmar. Mellanmålet födelsedagen till ära fick bli en glass och när vi var riktigt trötta bestämde vi oss för att köra hem. Men stannade till i skoaffären för att kika efter ett par nya gympaskor till skrutt, oh ja men det fick följa med ett par vattentäta sådana hem.

Pannkaksmiddag stod på menyn ikväll och både farmor och farfar, mormor, J och moster tittade förbi för att gratulera skruttan. Telefonen har ringt flertalet ggr med gratulationer och sms och post har också kommit. Det var en nöjd, glad och trött liten fyraåring som vi nattade ikväll. Nu laddar vi alla batterierna inför det stora kalaset på lördag, troligtvis mer paket och självklart god tårta.

(null)
(null) (null)
(null) (null) (null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)











Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0