11 månader

Lillskrutt är elva månader, om en månad fyller hon ett år, ETT?! Vart tog mitt föräldralediga år vägen, vart tog hennes första levnadsår vägen. Det liksom har susat förbi oss, snabbare än blixten känns det som. Tur är att vi har sommaren kvar att njuta av innan det är dags för inskolning och en ny vardag.

Utvecklingsmässigt går det framåt om vi bortser från den lilla bakterien som hälsade på lillskrutt och resulterade i några väldigt slöa dygn och en viktnedgång runt 500 gram. I övrigt är det en pigg och glad tjej. Hon vet vad hon vill och sakta men säkert går hon med sin gåvagn, släpper taget och står längre stunder utan stöd. Vi väntar med spänning på dem första tappra stegen utan stöd. Hon "pratar" för fullt och jag tycker minsann man kan tyda iaf  mama och baba (mamma, pappa). Detta lilla frö, så härligt att följa din utveckling dag för dag. Krypa vill hon minsann inte, det är hasa på rumpen som gäller eller gå med hjälp av mamma eller pappa. Stilla vill hon inte vara utan far runt i hela huset, gärna i syrrans rum för att leka med köket och dess innehåll. Håret växer minsann och börjar "tjocka på sig". Lilla frö du växer och växer, tänk om tiden kunde stanna upp en stund. Det går så rasande fort.

(null)

(null)

(null)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0