Senoren

Vilken helg! Vilket väder!

I fredags efter jobb och förskola blev det snabbdusch och packning. Helgen skulle spenderas på Senoren för att fira sambons morföräldrars 50-åriga bröllopsdag. Inledde kvällen med grillat bär alla samlats och fortsatte med frågesport om bröllopsjubilerarna sedan fika och gotte på det. Lite småkyligt men ack så fint väder ändå, där satt vi upp hus i partytält och hade det trevligt. Skrutt och jag bäddade ner oss runt 23 i stugan (hon redan vid 21). Vaknade upp runt sju och så stod frukost på agendan. Sedan satte dagen av med bus i lekparken, mys och promenad, lunch, tipsrunda och spel för att sedan runda av med middag igen. Vi bestämde oss fö att stanna även lördagsnatten men att åka hem tidigt på söndagsmorgon. Sagt och gjort och ännu en härlig kväll tillsammans med god mat och gotte.

Vädret vart verkligen på vår sida hela helgen och vi kunde spendera dagarna ute. Tack för att du kalla höst inte anlänt helt och hållet ännu, vi föredrar att du ligger och vilar ett litet tag till.









Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

rebeckamariamollheden

Denna blogg handlar om min vardag, allt ifrån studier, jobb och inredning till husägare, känslor och rollen som mamma. Välkommen!

RSS 2.0